ło matko , ale koperta cudów. pomysłów mnóstwo ino czasu brak. lejdik dziękuję. a oprócz serwetek dostałam cztery słodziutkie i rozkoszne klamerki zieloniutkie . obłęd
Dodziu, ja również bardzo Ci dziękuję!!!Twoje serwetki sa obłędne, a co do pomysłów to faktycznie- też jak otwarłam kopertę to się zastanawiałam skąd ja wezmę pieniądze na te wszystkie krzynki i szkatułki, które mi sie same nasunęły przy oglądaniu serwetek!: D
Świetna ta 'niespodziewankowa wymiana serwetek', przynajmniej ja jestem baardzo zadowolona, Dzięki dodziu raz jeszcze!
niteczko, założyłam ten wątek dla potrzebujących konkretnych motywów. zrobiła się z tego strona wymianek serwetek, ale raczej na zasadzie niespodzianek. szkoda wrzucać zdjęć serwetek , których każda ma multum. może więc zrobisz wymiankę z kimś w "ciemno".
tak sobie pomyślałam, że skoro mam tylko jedna serwetkę /sztuk osiem/ to ją tu zaprezentuję...
a nóż komuś przypadnie do gustu i wymieni się ze mną
a wygląda ona tak ... półokrągła, fioletowa z motywem kwiatu ... już wiem, ze storczyka
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
krufka, ukłony i podziękowania za milusią przesyłkę jaka mnie dzisiaj zastała. teraz dojrzewają w skrzyni na lepsze czasy kiedy mała będzie spałą w nocy a ja będę mogła poszaleć decoupowo.
Ordery: Brak
Wysłany: 11 Październik 2008, 20:21
Ja chętnie oddam mój zbiór - raczej się decu nie będę zajmować, bo przy moim kocie się nie da - przy nim nawet henny na stopach się nie da zrobić, bo zaraz po kociemu "interweniuje".
Serwetki ładne, w dobrym stanie, nasze polskie i nie tylko.
Ale oddam tylko temu, kto solennie obieca, że wykorzysta
Edytuję, bo pomyślałam, że kilka osób może skorzystać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum