Szczerze mówiąc nigdy wcześniej nie spotkałam się z czymś takim jak forumowe wymiany. Tym większe było moje zaskoczenie, gdy taką wymianę zaproponowała mi Spinka. Wydawało mi się, że moje prace są jeszcze mocno nieopierzone, dużo muszę się nauczyć – a tu takie zaskoczenie Wielkim wyróżnieniem była propozycja złożona przez Kasię Oczywiście zgodziłam się i z niecierpliwością czekałam na niespodziankę, którą przygotowała dla mnie Spinuś
Codziennie sprawdzałam skrzynkę, więc gdy wreszcie znalazłam w niej awizo mojej radości nie było końca. Na poczcie Pani w okienku podała mi sporej wielkości paczkę – nie mogłam doczekać się kiedy wreszcie ją otworzę W domu, w amoku, ze starannie zapakowanej paczuszki wyjrzał na mnie piękny segregator na moje wypocinki. W środku list, a że z natury jestem bardzo wrażliwa nie omieszkałam popłakać się ze wzruszenia :')
Kolejną osobą, z którą wymieniłam się była krolewna. Spodobały się je kolczyki, które zrobiłam, ona natomiast zaproponowała niespodziankę z filcu Niestety nie obeszło się bez wypadków – pani na poczcie źle nakleiła znaczki i moja przesyłka przeleżała na poczcie chyba z tydzień :/ (może dlatego postanowili strajkować ) Gdy już otrzymałam paczkę od krolewny – tym razem nie wytrzymałam i otworzyłam ją na poczcie Byłam zachwycona. Od razu przypięłam filcową broszkę do mojej ukochanej marynarko – kurtki, żeby wszyscy mogli ją oglądać Dziś noszę ją przy mojej jeszcze ukochańszej torbie, którą zabieram ze sobą wszędzie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum