Pomogła: 4 razy Wiek: 33 Dołączyła: 13 Lut 2007 Posty: 696 Skąd: Jelenia Góra
Ordery: Brak
Wysłany: 17 Sierpień 2007, 06:13
Szajajabo - serdecznie proszę o odłożenie dla mnie n-rów 4 i 5
Izuss - ależ płodny wieczór miałaś - jeśli to możliwe, proszę o zaklepanie tej pierwszej paseczkowej (z lewej strony na zdjęciu nr 7, z napisem love) - dużo mi się podoba, ale nie chcę być zbyt pazerna... Ja też już zaczynam wpadać w ATC Byle do soboty...
Dziewczynki Moderatorki - w wolnej chwili usuńcie tego posta, proszę - już go przeniosłam, zgodnie z sugestią Szajajaby
_________________ "...in the end it is beauty that is going to save the world, now...
Pomogła: 4 razy Wiek: 33 Dołączyła: 13 Lut 2007 Posty: 696 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 17 Sierpień 2007, 07:45
Ok, juz się poprawiam i przenoszę swojego posta TU
Szajajabo - serdecznie proszę o odłożenie dla mnie n-rów 4 i 5
Edit: Dziękuję
Izuss - ależ płodny wieczór miałaś - jeśli to możliwe, proszę o zaklepanie tej pierwszej paseczkowej (z lewej strony na zdjęciu nr 7, z napisem love) - dużo mi się podoba, ale nie chcę być zbyt pazerna... Ja też już zaczynam wpadać w ATC Byle do soboty...
_________________ "...in the end it is beauty that is going to save the world, now...
Dziewczynki, moje karteczki mają imiona (jakoś nie potrafię ich sprowadzić do roli "numerów" ) - jak klikniecie na fotkę "ukośną" to w nazwie pliku (na końcu) pojawi się imię karteczki. Np tu bedzie to "old"
I najłatwiej chyba będzie je po imionach zaklepywać właśnie.
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Hobby: Rękodzieło, Internet & komputery, czytani Pomogła: 3 razy Wiek: 29 Dołączyła: 05 Maj 2007 Posty: 2080
Wysłany: 22 Sierpień 2007, 20:08
No ale jak edytujesz, to przecież możesz sobie wstawić tekst tam, gdzie chcesz? Wstawiony masz obrazek, dajesz jakiś podpis pod nim, potem znów obrazek, znów sobie możesz coś popisać... O to ci chodzi?
_________________ Jak kochać - to księcia, jak kraść - to miliony...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum