Hobby: papier i klej Pomogła: 1 raz Wiek: 32 Dołączyła: 28 Lip 2008 Posty: 117 Skąd: Bytom
Ordery: Brak
Wysłany: 22 Wrzesień 2008, 09:20
Wczoraj cały wieczór kleiłam moje pierwsze ATC (zwane czule "a to co?") i jak tylko dorwę kabelek od aparatu, pochwalę się w wątku prezentacyjnym. Kiedy wycięłam "a to co" z tekturki, wydało mi się takie żałośnie małe, że przez dłuższy czas nie mogłam nic do niego dopasować, ale potem poooooszło!
straasznie mi głupio, ale jestem zmuszona wycofać się z zabawy miałam trochę pomysłów, dołączajac się i chciałam je zrealizować, ale naprawdę brakło czasu, a teraz wyjeżdżam i nie będę miała stałego dostępu do komputera, no i z czasem pewnie też kiepsko
zamawiałam kartkę "snowy" krufki, więc teraz się ona zwalnia.
jeszcze raz bardzo przepraszam
Dziewczyny, może by jakoś te nasze wymiany zreformować? Bo wątek jest jakby martwy, chociaż kilka osób pozamawiało ATC, ale tylko pojedyńcze egzemplarze, więc czekają aż konkretna osoba wystawić coś więcej żeby domówić w celu wysyłki. (motam trochę )
Może jednak robić wymiany tematyczne (np 7 osób robi ATC na temat "...") albo jakoś zmienić trochę zasady dotychczasowe.
Albo na przykład z pokazanych zamawiamy dwie, a osoba je wysyłająca dorobi trzecią która będzie niespodzianką?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum