ojej, robiłam z myślą o Szaji, więc dla niej niech będzie, ale mam jeszcze pomysł na 2gą wersję tej pracy, więc mam nadzieję, że może wtedy Ci się spodoba Gagusiu
_________________ I... Rap,
I... I can see, electricity ...
Pomogła: 4 razy Wiek: 33 Dołączyła: 13 Lut 2007 Posty: 696 Skąd: Jelenia Góra
Ordery: Brak
Wysłany: 14 Wrzesień 2007, 17:07
Jasne Izuss, będzie mi miło Kurcze, trochę mi fotki nie wychodzą tych karteczek... Po zmniejszeniu się rozmyły... muszę jeszcze powalczyć z innym aparatem i wrzucaniem ich z zewnątrz...
_________________ "...in the end it is beauty that is going to save the world, now...
Pomogła: 6 razy Wiek: 32 Dołączyła: 23 Paź 2006 Posty: 1258 Skąd: z Poznania
Wysłany: 14 Wrzesień 2007, 18:57
Izuś zaklepała oba widoczki, potem był jeden widoczek z kosciółkiemi jeden z domkiem chyba... a jeśli się spóźniłam, to trudno.
To ja pokażę jeszcze swoje atc które robiłam w ostatnim czasie. Bardzo sympatycznie robi sie ATC na temat który się ustaliło z kimś, np. ja się umawiam z Szają, wybieramy temat, każda z nas robi ATC na ten sam i wysyłamy. Albo na tej zsadzie jak albumy - wybieramy temat, albo kilka, każda robi serię kart na ten temat (wszystkie tak samo wygladają) i wysyłamy je do siebie nawzajem, wtedy ma się kolekcje kart od różnych osóbna jeden temat - fajna sprawa
To to moje atc które już poszły w świat:
_________________ Michelle
My heart belongs to raggedies!
Ostatnio zmieniony przez Ivy 14 Wrzesień 2007, 19:03, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 14 Wrzesień 2007, 18:59
Ivy, przykro mi - faktycznie, Izuss była pierwsza Ale tak mi się miło widoczki malowało, że pewnie jeszcze jakieś, troszkę inne, domaluję Ale ładne te Twoje... Ta nocka mi się podoba...
Bergamotko - chodziło Ci o płaszczyk, tak? Zaklepany...
_________________ "...in the end it is beauty that is going to save the world, now...
Wysłany: 14 Wrzesień 2007, 20:08
Bergamotko - mam życzenia, a jakże Jakąś mocno zimową poproszę...
Izuss, jak sobie życzysz A ja miałam jeszcze prosić o tę drugą pasiastą - obok "love". To taki ładny komplecik, a jeszcze nikt jej chyba nie przygarnął.
Ivy, domek zaklepany...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum