Pomogła: 6 razy Wiek: 32 Dołączyła: 23 Paź 2006 Posty: 1258 Skąd: z Poznania
Ordery: Brak
Wysłany: 5 Październik 2007, 20:35
Hm, Martita, jeśli nikt nie zaklepał jeszcze Twoich ATC AMOR i KOTY to ja poproszę żeby odłożyć je dla mnei. Jak będę miała chwilę to wrzucę moje, ale to pewnie potrwa trochę...
_________________ Michelle
My heart belongs to raggedies!
Hobby: Rękodzieło, Internet & komputery, czytani Pomogła: 3 razy Wiek: 29 Dołączyła: 05 Maj 2007 Posty: 2080
Wysłany: 6 Październik 2007, 09:10
Yovitko, ja chce zaklepać Motyle kochają kwiaty I miałabym prośbę o drugie ATC w takim stylu, tez poziome, czy dałoby się zrobić? Ponieważ ja je parami wkładam w takie malutki antyramki i wieszam
_________________ Jak kochać - to księcia, jak kraść - to miliony...
Hm, Martita, jeśli nikt nie zaklepał jeszcze Twoich ATC AMOR i KOTY to ja poproszę żeby odłożyć je dla mnei. Jak będę miała chwilę to wrzucę moje, ale to pewnie potrwa trochę...
oczywiście, masz je już zarezerwowane
_________________ I... Rap,
I... I can see, electricity ...
Pomogła: 4 razy Wiek: 33 Dołączyła: 13 Lut 2007 Posty: 696 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 11 Grudzień 2007, 20:55
No tak, Yovitko - coś nam ten wątek nieco uwiądł... Ale ja też o tym pamiętam, tylko lekko entuzjazm opadł. Obiecuję jednak wrócić do ATC zaraz po Świętach i z przyjemnością coś zaoferuję na dalszą wymianę
Pozdrawiam Ola
_________________ "...in the end it is beauty that is going to save the world, now...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum