moje drogie dziewczątka - ależ już nie mirmiłujcie! laleczki były zalinkowane w pierwszym poście - i jak dla mnie to "na oko" maja mniej wiecej takie wymiary
spójrzcie raz jeszcze zwłaszcza na fotkę z dłonią i małe filcowe cudo. to naprawdę nie jest trudne!
ale jak ktoś zrobi laleczkę szeroką na 4 cm to mu rączek nie pourywamy przecie
chodzi po prostu o to, by te laleczki były naprawdę malunie - to ma byc breloczek
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Ostatnio zmieniony przez izuss1 24 Luty 2008, 22:11, w całości zmieniany 1 raz
fotki przysyłajcie do mnie na maila izuss[wytnij]@[wytnij]o2.pl
podobnie jak w przypadku konkursów - fotka o wymiarach min 600x800 pikseli
dopiero jak będę miała wszystkie fotki to wrzucę je w jednym poście - w ten sposób będziemy mogły sobie pozgadywać kto co zrobił i wszystkie prace zobaczymy od razu w jednej wielkiej babskiej galerii
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Z tego co się dowiedziałam, to otwieramy i oglądamy odrazu. RObimy fotę i wysyłamy do Izy. TYlko nie opowiadamy co i jak. Bo na samym końcu , zostanie to wszystko wklejone na forum i będziemy sobie odgadywały, którą lalę kto uszył
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Hobby: craft Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2889 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 14 Marzec 2008, 16:39
otwieramy, otwieramy , cieszymy się, robimy fotkę , w rozmiarze 800x600 wysyłamy do Izuss1. Iza zbiera lele i robi z nich galerię , a potem zgadujemy, zgadujemy, zgadujemy ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum