Pomogła: 7 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1569 Skąd: frei stadt danzig
Ordery: Brak
Wysłany: 20 Marzec 2008, 22:57
jaaa ciee!!! wszystkie, bez wyjątku są cudowne!!! joaniowa jest śmiesznie "rozsypana"
a to moje przypuszczenia:
bergamotkowa - Mikaz; elenukowa - Aglaya (zawieszka serduszko i w ogóle ); kasieńkowa - Zebrzyca (bo profesjonalne fimo ); kozockowa - Gizabell (bo tak ); olosmithowa - Czerybka (nie wiem czemu, ale ta mordka mi tak mówi ); roodzikowa - Baba Yaga (patent z wiszącymi masosolnymi stópkami ); gagusiowa - Miszelka (mordka taka sama jak na prototypie ); o rozellowej nawet nie wspomnę
aglaya Uzależniona Craftlady ;) Tita tita tu kosmita
Pomogła: 8 razy Wiek: 25 Dołączyła: 24 Wrz 2007 Posty: 681 Skąd: Kraków
Wysłany: 20 Marzec 2008, 23:09
Jak się tak wgapiłam, to nóżki z masy solnej powiedziały mi że autorką Roodziowej jest BabaYaga... Podobieństwo do Malwinki sugeruje iż autorka Izussowej może być Berg... I to by było na tyle moich przypuszczeń. Ogólnie refleksja jest taka: jesteście po prostu BOOOOSSSKIE
Wszystkie lale są cudowne i urocze, ale moje serce należy do mojej dziergającej Dotee, na widok której zrobiło mi się takie ciepłe coś w środku, miękkie kolanka i wyraz twarzy szczęśliwego idioty. Dynda sobie na kluczach i ciągle jest ze mną, a od czasu do czasu robię sobie seanse wgapiania się w nią z nabożeństwem
Poduszkę na igły już posiadam, ale co tam idę się zapisać na następną wymiankę
_________________ She can kill with a smile
She can wound with her eyes
And she can ruin your faith
with her casual lies
Pomogła: 4 razy Wiek: 33 Dołączyła: 13 Lut 2007 Posty: 696 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 20 Marzec 2008, 23:54
Ale świetne... Kilka mnie absolutnie powaliło... Nabiera się chęci, by takie zacząć zbierać.
Co do autorek - mam swoje przypuszczenia, ale zbyt blisko północy, żeby tu wyliczać Ja już czekam, aż wrzucicie do swoich wątków dziewczynki, bo chcę się indywidualnie pozachwycać
PS. Czy ja kiedyś zrobię coś takiego, że nie będziecie wiedziały że to ja?!
_________________ "...in the end it is beauty that is going to save the world, now...
Ola no mnie TOTALNIE zaskoczyłaś... no w ogóle się nie spodziewałam że to Twoja praca...
Berguni pracę też poznałam (tak mi się wydaje ) Yagi pracę poznałam , Joania ma SZADERSKĄ Dotee, myslałam że wiem którą zrobiła Rozellka ...ale chyba jednak nie wiem... i parę typów jeszcze mam...
_________________ tiiiiiiiiiii
dzisiejszy avatar sponsorują literki I Z U S S oraz cyferka 1
Pomogła: 6 razy Wiek: 32 Dołączyła: 23 Paź 2006 Posty: 1258 Skąd: z Poznania
Wysłany: 21 Marzec 2008, 06:41
Autorka mojej Dotee wiedziała,jak ja lubię brązy i takie wzorki delikatne! Moja Dotee mieszka nad biurkiem, żebym mogła się wgapiać w nią cały czas Jest cudna- i to połączenie niebieskiego z brązem!
W ogóle - zwróćcie uwagę na to, że wszystkie laleczki są niesamowicie dopracowane! Te oczka, te uśmieszki lub półuśmieszki, te łapeczki, nóżki, dyndające cosie.
Jestem oczarowana! I też chciałabym mieć wszystkie!
_________________ Michelle
My heart belongs to raggedies!
Moją laleczkę to chyyyyyba wiem Kto zrobił , pierwszą laleczkę dla Aglay zrobiła bez wątpienia Gagusia. Poznaję po tych dowcipnych drucikach nawiązujących do craftowania .
Laleczkę dla Elenuke zrobiła z całą pewnością Alaya. Po pierwsze jest perfekcyjnie dopracowana, po drugie zawiera pewną "podpowiedz" Kasiową mogła tylko Zebrzyca ufimować, ma takie właśnie super pomysły
Idę myslec dalej...... i już - dla KIgi zrobiła Kasieńka, dla Izuss faktycznie stawiam też na Bergamotkę, dla Kozockiej Gizabell, dla Mikaz Miszelina, dla Miszeliny Joania, dla Krufki mam dylemat autorką pracy moze być Ele lub Kozocka, nie mam pewności.
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
jejusiu - jakie cudowne te lalunie/córunie oglądam je bez przerwy od góry do dołu i z powrotem
ja też mówię że : dla elenuke - zrobiła aglaya , dla kasieńki-zeberka,dla kozockiej-gizabel,dla rozellki- olasmitch , a dla reszty to już nie jestem taka pewna teraz jak za 1 oglądaniem ...
no i teraz żałuję ,że nie bawiłam się razem z wami
Pomogła: 7 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1569 Skąd: frei stadt danzig
Wysłany: 21 Marzec 2008, 11:28
a ja się pochwalę indywidualnie moją Panną Paróweczką, która zamieszkała w Centrum Dowodzenia (czyli przy biurku ). i na dokładkę dorzucam jeszcze pięknie ozdobioną kopertę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum