bardzo Wam dziękuję za wyrozumiałość. teraz tylko czekam na albumy od Utitin i wtedy ....lecą do Mikaz. tylko , że Utitin wraca dopiero we wrześniu z urlopu. ale wtedy to już ja osobiście ją pognębię i szybko od niej odbiorę.
dostałam dzisiaj album dodzi, jak najszybciej postaram się go wysłać, ponieważ w sobotę tj. 16 sierpnia wyjeżdżam i wracam 26 sierpnia informuje publicznie, a nie na pw, ze wzgledu na to, ze mój wyjazd nie jest długi i nie koliduje z żadnym z terminów. Tylko tak na zaś, że nie będzie mnie w tych dniach
Mam nadzieję, ze mimo dosyć dużych komplikacji zabawa potoczy się dalej bez wiekszych problemów i nerwów. Bardzo dobrze się z wami obcuje na tej płaszczyźnie dziewczyny, więc nie psujmy tego przez niefortunne sploty zdarzeń i niedomówienia, bo jest to swietna zabawa
wg planu wysyłka kolejnych albumów ma nastąpic koło 1 września, ktos gotowy? ja czekam na cokolwiek Gagatko wysyłasz teraz do mnie coś? bo nie wiem czy Mely chwilowo omijamy czy jak? jakby co dam adres do Torunia co? bo od jutra jestem na wakacjach i nie będę tu zaglądać aż do środy a od środy do poniedziałku jestem w PL.
Krufka, ja na razie nic nie mam. Dwa albumy wysłałam do mely i ona je ma i podobno ozdabiała, ale widocznie nie wysyłała. Myślę że jak mely wróci w poniedziałek to wszystko będzie dalej swoim biegiem szło.
Jak już wszystko się ustwbilizuje ustalmy sobie jakieś terminy graniczne. Bo na przykład teraz wyjeżdzam do Krakowa i trudno mi zabrać ze sobą wszystkie rzeczy do scrapów i nie wiem czy zdążę przed kolejnym terminem na przykład przyjechać jeszcze do domu i zrobić album tutaj.
Reasumując terminy sa przydatne
po przemyśleniach , jak najszybciej wyślę do mikaz album krufki , bez wpisu Utitin najwyżej zrobi ostnia wpis. no i czekam na albumy od kigi. niestety nikt nie ma kontaktu z Utitin i dlatego na razie omijamy jej kolejkę i nadrabiamy czas, najwyżej jak wyjaśni się sytuacja to wtedy hurtowo zrobi wpisy i będzie ok.
a co z mely, czy już się odezwała , bo ja dostałam zwrot serwetek na , których tak jej zależało, a teraz nie śledzę na bieżąco wszystkiego więc nie wiem czy jest na forum.
ja nie mam żadnego albumu krufka powinna dostać od mely ale tej nie ma ... i się nie odzywa ...
dla informacji - po uzgodnieniu z dodzią wysłałam do niej album krufkowy pomijając utitin ...
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
przeprosiny, mały szpitalik w domu już prawie drugi tydzień więc nie mam jak wyrwać się na pocztę , ale postaram się jak najszybciej wysłać do Mikaz album krufkowy. i czekam od Zielonego Kapturka na następny.
chciałam nieśmiało zapytać , czy jeżeli nie odzywa się Utitin i Mely czy jest sens ciągnąć zabawę. tyle pracy już włożyłyśmy, tyle frajdy miało być ??? jak rozwiązać problem. patrzę na album Krufki i nie wiem czy słać go do Mikaz , czy przerywamy zabawę. nie mam kontaktu z Utitin, z Mely też chyba nie ma. co uważacie??? a może ktoś wskoczy w zamian i jakoś się potoczy?
skoro Mely pojechała na wakacje zarobkowe wróci pewnie pod koniec września. Utitin miała być do połowy września na urlopie. ja bym się jeszcze wstrzymała z anulowaniem. może ślij album dalej w razie co ozdobimy więcej niż jedną stronę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum