ale taki wędrujący album to nie jest album (przynajmniej nie obowiązkowo) na zdjęcia w rozumieniu, że uczestniczki tylko ozdabiają strony, na które później właścicielka wkleja fotki
to raczej taki rodzaj pamiętnika, gdzie na "zadany temat" wyklejasz scrapy, kolaże, wpisujesz złote myśli itd
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Rozumiem A ja bym zaproponowała wariację na temat... Gdyby na ten przykład zrobić strony i każdej stronie przyporządkować jakieś zdjęcie- swoje, źwirza, drzewa, słowem- czego/ kogokolwiek, no i w takiej postaci wysłać Myślę, że też mogłoby być fajnie. Żadna z nas nie wie, co pomysli druga widząc zdjęcie To taka se propozycja na przyszłość. Aha, można by dołączyć krótki opis do zdjęcia dla ozdabiającej, a reszta- to już niespodzianka w czystej postaci
Drogie kobietki, bardzo mi przykro, ale muszę zrezygnować z tej tury albumów
Przeliczyłam sobie, że może to trwać za długo jak na moje warunki- staram się o wyjazd na erazmusa, jeśli się uda to wyjadę na cały rok, jeśli nie to tylko na semestr letni (a tak ogólnie to mam nadzieję, że się cokolwiek uda ). Stwierdziłam, że nie mogę pozwolić, żeby ktoś przesyłał mi zagranicę albumy bo to narazi go na koszty a poza tym nie wiem jakie środki będą mi dostępne tam, gdzie wyjadę aby ozdabiać albumy... Chyba najlepszym rozwiązaniem jest się wypisać, więc to robię... Szkoda wielka, ale moja kalkulacja taka właśnie wyszła
_________________ I... Rap,
I... I can see, electricity ...
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2581 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 3 Lipiec 2008, 20:01
dziewczynki kochane - wpadłam na niecny pomysł i jeśli się zgodzicie Roodzia wskoczy w wymianie za mnie - czyli na miejsce 2a . Obie mieszkamy w Warszawie, więc album nie będzie musiał spędzać tak dużo czasu w podroży, a ja ( mea culpa) nie będę musiała stać w kolejce na poczcie - a zamiast tego nakarmię me oczy widokiem Roodziska . Możemy tak zrobić?
_________________ Gość zapraszamy do wzięcia udziału w naszym kolejnym konkursie!
Mam kilka pytań. Być może oczywistych, ale ponieważ wyjeżdżam na niezaplanowane wakacje to chciałabym się upewnić.
Nasze albumy wysyłamy najpóźniej 20 lipca?
Ja wysyłam do osoby, która jest za mną ? Czyli wg nowego ustawienia do Nayanki ?(ja przechodzę na miejsce 5, a Rooda na 3 przed Izuss, tak?)
Czy mogę prosić na PW wszystkie adresy? i oczywiście z nickiem i imieniem i nazwiskiem.
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2581 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 3 Lipiec 2008, 20:42
no właśnie- może czas już zbierać adresy .
poniewaz każdy potrzebuje tylko jednego adresu - osoby do której wysyła, tzn. z kolejnym numerem proponuje po prostu aby każda z nas wysłała swój adres do tej, która ma do niej wysłać - czyli Makneta wysyła adres do Izuss, bo to Izuus ma Maknecie przekazywac kolejne albumy
_________________ Gość zapraszamy do wzięcia udziału w naszym kolejnym konkursie!
A ja mam pytanie w sprawie wysyłki. Wysyłamy oczywiście poleconym ale czy zabezpieczacie w jakiś sposób albumy? Brałam już udział w wymianie i bardzo się niszczyły w drodze.
Czy mogłabym prosić o chociaż jedno zdjęcie takiego wpisu do albumu. Dobrze zrozumiałam, ze to ma być zdjęć, tylko ozdobiona strona, tak?
_________________ wędrujące albumy III - ivy, gagu, rooda, izuss, makneta, nayanka, ggagatka, kiga, mely
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum