Pomogła: 7 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2134 Skąd: Lublin
Ordery: Brak
Wysłany: 22 Kwiecień 2008, 21:38
Tak mi przyszło do głowy, może niespodzianka biżuteryjna, gdzie pojęcie biżuterii byłoby bardzo szerokie, tzn. nie tylko kolczyki, naszyjniki i broszki ale też opaski do włosów, spinki itp. tak żeby można było je wykonać w każdej technice - filcowane, fimowane, dziergane, witrażowane, szyte, dekupażowane i co tam jeszcze można wymyśleć.
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2134 Skąd: Lublin
Wysłany: 23 Kwiecień 2008, 08:57
Izuss, masz rację że to już nie jest wielka niespodzianka, po prostu taki pomysł przyszedł mi do głowy i nie upieram się że jest "jedynym właściwym" chociaż taka całkiem spontaniczna niespodzianka nie ukrywam że mnie trochę przeraża. Ale to tylko takie moje obawy.
Szczerze mowiąc zaczyna robić się niefajnie Od początku była mowa o jednym temacie dla wszystkich. Tymczasem zrobiło sie zamieszanie. Jedne chcą tego, inne tamtego..... Przy takiej liczbie osób jaka jest na forum, z czego jedne dziewczyny zna sie lepiej inne mniej , trudno będzie przygotować niespodziankę. Wiem, ze przynudzam i że jest wyjście - mozna nie uczestniczyć w wymieniankach
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
rozellko - naprawdę uważasz, ze jest niefajnie? ja - być może naiwnie - traktuje ten wątek jako konstruktywna dyskusję
jestem absolutnie za tym by jednorazowo odbywała sie jedna wymianka - bo inaczej bedzie IMHO bałagan i rozmienianie się na drobne
i proponuję, żeby z propozycji, które się pojawiły, a które skrzętnie wynotowała w innym wątku Aglaya, wybierać tematy kolejnych wymianek drogą demokratycznego głosowania - przez ankietkę
i jeśli np jako pierwsza wygra torba, to każdy może sobie zadecydować wówczas czy chce w takiej wymiance być, czy nie
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Moze użyte przeze mnie słówko "niefajnie" nie zostało uzyte zbyt fortunnie. Miałam na mysli, ze robi się pewien mętlik. Być moze faktycznie ankieta byłaby rozwiązaniem problemu.....
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Hobby: craft Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2891 Skąd: Warszawa
Wysłany: 23 Kwiecień 2008, 13:51
dziewczyny - ja nie widze problemu
Przecież założyłyśmy, że wymiany są spontaniczne - i jeżeli za dwa dni ktoś rzuci hasło - "Wymieńmy sie torbami" i zostanie ono podchwycone przez wystarczająco dużo osób, aby wymiana miał sens - to chyba akcja może ruszyć - no nie?
Nie widzę sensu, ani radości w tym, żeby umawiać się, głosować, ustalać - kto chce torbę - zapisze sie jak będzie akcja torbowa, kto chce zakładkę - poczeka na zakładki - i już.
Bawmy sie i cieszmy tą fajną energią, która jest na tym forum, nie traćmy jej bez sensu .
Ja też proszę po konkursie. Muszę troszkę odzipnąć i jeszcze nie wiem czy to co spotworzyłam odważę się wysłać na konkurs... Wygrać i tak nie wygra bo wiadomo że bardziej uzdolnione są tu ode mnie, ale... takie coś mi oryginalnego wyszło...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum