Hobby: Szydełko, biżu, trochę scrapy :) Pomogła: 2 razy Wiek: 28 Dołączyła: 11 Mar 2008 Posty: 290 Skąd: Bytom
Ordery: Brak
Wysłany: 24 Kwiecień 2008, 13:02
Ale burzliwa dyskusja I niespodzianki, i torby bardzo mi się podobają (pod warunkiem, że to będą gotowe torby przystrojone przez nas - nie mam maszyny a ręcznie nie mam czasu )
Bardzo też mi się podoba pomysł na etui na telefon i przytulanka (choć ostatnio były dotee, więc większość z Was już ma jakąś przytulankę ) więc może później
Oczywiście też jestem za terminem bardzo pokonkursowym
Mnie się w sumie podoba pomysł,żeby był jakiś temat ogólny...Bo przecież mimo tematu określonego i tak będzie niespodzianka,bo każda ma swoje wyobrażenie danego przedmiotu ... A w ogóle to się pisze na każdą wymianę,bo uwielbiam niespodzianki i myśl,że ktoś zrobił coś specjalnie dla mnie bardzo mnie cieszy .
A tobry wypływają co jakiś czas bo torba każdemu się przyda .I rzeczywiście,można by ozdobić taką z Lidla na przykład,każda po swojemu
Nagadałam się a teraz czekam na decyzję co i kiedy wymieniamy
Niespodzianki - tak, ale o wyznaczonych jednak jakichs granicach.
Jeżeli chodzi o torby, to pomysł jest fantastyczny i jak najbardziej juz zgłosiłam sie do wymianki ;D.
W następnej kolejnosci baaardzo chetnie widzialabym zakładki i etui
Wasze wymiany forumowe ( przesledziłam je, ale w zadnej jeszcze nie brałam udziału ) uważam za fantastyczne przeżycie i wspaniałą zabawę... bo przecież tak swietnie jest dać cos od siebie, jednocześnie dostając też coś zupelnie unikatowego .
Hobby: Rękodzieło, Internet & komputery, czytani Pomogła: 3 razy Wiek: 29 Dołączyła: 05 Maj 2007 Posty: 2080
Ordery: Brak
Wysłany: 11 Maj 2008, 07:21
Uwaga co do etui:
Musiałybyśmy podać w wątku rozmiary swoich telefonów, bo mój jest np. dość mały, ale składany i przez to grubszy, a np. kumpela ma cieniutki, ale szerszy i dłuższy. No i coby nie było tak, że etui nie będzie pasowało
_________________ Jak kochać - to księcia, jak kraść - to miliony...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum