no własnie
hehe ale niektóre to maja wybitną ochotę na to etui
Przecież może to być etui na okulary... wystarczy, że podasz wymiary okólarów, a nie telefonu xDD, ja to np. bardziej bym potrzebowała ładnego etiu na mój odtwarzacz, wiec myślę, że mozna " zaokrąglić " temat następnej wymianki na etui... na ( coś zblizonego wymiarami do komórki )m ale to tylko taka propozyjcA
cały dzień zbieram się do napisania pomysłu jaki nasunął mi się podczas jednej rozmowy. może następnym tematem wymianek mogłaby być okładka wielokrotnego użytku na książkę. pamiętam w dzieciństwie obkładałam książki papierami. a fajnie byłoby mieć taką uniwersalną okładkę i czytałoby się sympatyczniej. każda technika chyba jest możliwa do wykonania. wielkość uniwersalna . co Wy na to.??? oczywiście to tylko propozycja
Pomogła: 6 razy Wiek: 32 Dołączyła: 23 Paź 2006 Posty: 1258 Skąd: z Poznania
Ordery: Brak
Wysłany: 19 Maj 2008, 12:47
widać na przykład
Oczywiście mogą mieć różne kształty,wielkość itd, ale ogólnie najprościej - 2 warstwy materiału lub filcu, złożone na pół w formę książeczki , w tę wewnętrzną warstwę można wpinać igły Jak poszukacie po needle book, to powinno wyszukać Np na flickrze tutaj
_________________ Michelle
My heart belongs to raggedies!
Ostatnio zmieniony przez Ivy 19 Maj 2008, 12:53, w całości zmieniany 1 raz
Hobby: Szydełko, biżu, trochę scrapy :) Pomogła: 2 razy Wiek: 28 Dołączyła: 11 Mar 2008 Posty: 290 Skąd: Bytom
Ordery: Brak
Wysłany: 21 Maj 2008, 12:52
Etui i książeczka na igły - super pomysły!!! Książeczka na igły to nie to samo, co podusia na szpilki :-)
Jeszcze myślę o aniołkach i ramkach na zdjęcia... :-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum