ia, wiem. Pomyślałam o tym, jak spojrzałam na moje przygnębiająco nudne pudełko :|
Ja do mojej szyciowo/wloczkowej szuflady nawet nie spogladam. Chocbym miala tam poduszeczki i ksiazeczki wysadzane diamentami to w tym balaganie i tak nie byloby widac
Ja mam pomysl na wymiane z dzwonkami wiatrowymi lub innym ozdobnym "mobilem" Wlasciwie kazda technika by sie nadawala. Ale to tylko taki luzny pomysl na "moze kiedys"
Doti80 napisał/a:
ramkach na zdjęcia... :-)
Rameczki bardzo mi sie podobaja IKEA ma fajne i tanie
I znowu rowne szanse by byly niezaleznie w jakiej technice ktos by chcial
Ciekawe moglyby byc tez gablotki. Albo lusterka, takie szerokie sosnowe.
Ostatnio zmieniony przez sasilla 21 Maj 2008, 14:09, w całości zmieniany 1 raz
sasilla cśi... zaraz przyjdzie adminm i cię zje, bo nie mozna takich linków do stron komercyjnych podawać
za ramkami jestem bardzo... ale najpierw etiu i breloczki i zakladki do książek ^^ ;P
Tak, tak IKEA brzmi bardzo niewinnie..
Owszem te rameczki swietnie nadaja się do " edytowania " jednak tu powstaje problem... otóż nie wszystkie z craftladiesek mogą udać się po te rameczki... niestety, tylko te z większych miast będą mogły wziąć udział w wymianie.
Owszem te rameczki swietnie nadaja się do " edytowania " jednak yu powstaje problem... otóż nie wszystkie z craftladiesek mogą udać aie po te rameczki... niestety, tylko te z większych miast będą mogły wziąć udział w wymianie.
Ja moge sie posluzyc za kupujacego i wysylacza dla ewentualnych chetnych. mimo, ze jestem z malego miasteczka. Ale mam na tyle niedaleko, ze moge pojechac.
Tak jak ja nie mam dostepu do Lidla (ani zadnego innego sklepu z plocienymi torbami) i udalo mi sie wziac udzial w torbowej wymiance
_________________ "Jeżeli zabałaganione biurko jest znakiem zabałaganionego umysłu, znakiem czego jest puste biurko?"
A.Einstein
Podoba mi się pomysł i z aniołami, i z ramkami i z dzwonkami wietrznymi i z zakładkami i etiu i ... wszystko inne wogóle pomysł z wymiankami strasznie mi się podoba i cieszę się że mogę być tu z Wami i się wymieniać. Dzięki Craftladieski
Hobby: Szydełko, biżu, trochę scrapy :) Pomogła: 2 razy Wiek: 28 Dołączyła: 11 Mar 2008 Posty: 290 Skąd: Bytom
Ordery: Brak
Wysłany: 23 Maj 2008, 11:55
Mely, nie rób sobie sama książeczki - będzie wymianka, to dostaniesz
Sasilla - dzwonki na wietrze... też fajny pomysł, ech, tyle rzeczy by się chciało zrobić - tylko co najpierw?
Co będzie po torbach? :-)
Jeśli chodzi o ramki z I..., to także mogę służyć pomocą w zakupie i wysłaniu Nie ma problemu Można by jeszcze sprawdzić, czy takich ramek nie oferują w Castoramie czy Obi czy w innym takim budowlanym sklepie - też mogą mieć
Drewniane ramki do ozdabiania mają też w każdym internetowym sklepie do decu - tylko że tam są stosunkowo drogie do tych z I...
Pomogła: 1 raz Wiek: 22 Dołączyła: 20 Lut 2008 Posty: 323 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 23 Maj 2008, 12:25
Ja zdecydowanie wolę się wymieniać rzeczami praktycznymi. Ładnymi, ozdobnymi, ale jednak żeby to służyło do czegoś więcej niż stanie na półce czy wiszenie na suficie. Dotee się nie liczy, bo to jak ubranko dla kluczy czy telefonu
_________________ Mam kota na gorącym dachu mojej głowy,
On czuwa nad smakiem i kolorem moich nocnych spraw.
Ja jeszcze wczoraj cos wymyslilam... mam nadzieje, ze nikt sie nie poczuje urazony moim pomyslem
Pomyslalam, ze moznaby wymienic sie hmm... mini "kosmetyczka" do torebki, na przybory higieniczne potrzebne w czasie "kobiecych trudnych dni"
Ja mam zawsze z tym problem, w jakies torebeczki upycham, ale pare razy mi sie zdarzylo, ze szukajac czegos, mi sie cos np. wysypalo, na oczach stada facetow. Niby wiem, ze to naturalna rzecz, ale troche obciach :/
_________________ "Jeżeli zabałaganione biurko jest znakiem zabałaganionego umysłu, znakiem czego jest puste biurko?"
A.Einstein
Oj tak , tak... jakoś sie tych ppomysłów namnozyło to teraz trzeba je ładniue poukładać
ale pomysł z pudełeczkiem jest fantastyczny ( cały czas mam obraz Niemieckiego centrum handlowego, kiedy w bardzi renomowanym w sklepie ze słodyczami przy wyciaganiu portfela wypada mi COŚ X.x )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum