Pomogła: 4 razy Wiek: 37 Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2571 Skąd: Kraków
Ordery: Brak
Wysłany: 23 Maj 2008, 15:39
Pomysł na mini kosmetyczkę na małe co nieco potrzebne "W te dni " jak mówi reklama jest rewelacyjny, każdej potrzebny i ja się zapisuję, jeśli już jakaś lista będzie formalnie sie tworzyć.Najmniej z pomysłów wyżej wymienionych podobają mi się dzwonki powietrzne, bo nie lubię takowych.
Są to takie dydnaki - dzwonki, metalowe, papierowe, gliniane, które wisząc przy podmuchu wiatry dzwonią ( mozna przykłady zobaczyc w kwiaciarniach, sklepach z upominkami )
Nie, nie byłaby to wymiana robionych ich recznie, podałam tylko przykłady, np. lepisz z gliny dzwonki, kupujesz drewniane, obklejasz fimo, robisz dekupaż, albo rozbrajasz gotowe metalowe i roisz z nimi cos innego.
Joania no co Ty xDDDD
mi nigdy w zyciu by nie przypominały niczego groźnego xD, moze mniej takich strasznych filmów oglądaj ?? Jedyne dzwonki, które mi podchodza, pod grozę to takie ze strasznych, antycznych domów... ale tutaj chyba możesz liczyć na radosne, pełne swiatła i bardzo wesoło cwierkajace dzwoneczki
Hobby: craft Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2891 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 23 Maj 2008, 18:24
dziewczyny - ale dajcie sobie na wstrzymanie- niech sie torby skończą - potem jest konkurs - nie wiem czy zdążymy przed wakacjami , więc następna wymianka forumowa będzie pewnie po wakacjach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum