Każda inna, moja taka oryginalna a nikt nie zgadł od kogo . Ja wiem nie powiem..
A ta z makami rzeczywiście kojarzy się z Kozaczką
Moja powstała przez przypadek, zrobione wzorki na chustę znalazły się na torbie i pomyślałam że mogło by z tego wyjść coś ciekawego i chyba wyszło, żałuję tylko że nie zrobiłam kieszonki w środku i dłuższych rączek, byłaby na ramię
Pomogła: 6 razy Wiek: 32 Dołączyła: 23 Paź 2006 Posty: 1258 Skąd: z Poznania
Ordery: Brak
Wysłany: 2 Czerwiec 2008, 21:01
No więc muszę:
1/ jeszcze raz przepriosić za obsuwę czasową, mam nadzieję, że wybaczyłyście
2/ wyrazić zachwyt nad moją torbą moja krówka ma ruchome łapki i ogonek z kokardką, którym się może odganiać od much, w razie jakby się jakieś pojawiły Jest boska! Po pierwsze jest boska, a po drugie jest boska - bo z krówką Oczywiście to jest krowa z moich marzeń, Kalina, którą kiedyś będę mieć -a póki co mogę mieć w formie natorebnej
I - mimo że mam adres mojej torbodawczyni - to nie wiem czyj to adres i kto mi sprawił taka uroczą niespodziankę...w każdym razie bardzo dziękuję, i podziwiam te szwy maszynowe, że takie precyzyjne! I kopytka boskie
Tonem wyjaśnienia - torebeczka mojego autorstwa ma dodatek w postaci małej kosmetyczko-portmonetki, na przeprosiny za długie czekanie
Dla ggagatki od Joani? Albo dla Zebrzycy od Joani? Hmmmm, nmoże by uchylić rąbka tajemnicy, bo trudno odgadnąć, a ciekawośc mnei zżera, bo wszystkie są cudne Wszytstkei jak jeden mąż
_________________ Michelle
My heart belongs to raggedies!
he he... to dobrze, że nie zrealizowałam mojego pierwotnego planu... bo planowałam właśnie maki ale ten projekt jeszcze powstanie
a swoja drogą uznanie dla wykonawczyni tej właśnie torebki innych też... ale to już pisałam ...
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum