tak sobie myślę, że nie będę się Wam wcinać dopiero raczkuję na tym forum, więc nie będę Wam psuć wizji i będziecie mieć wpisy starszych forumowych znajomych
_________________ I... Rap,
I... I can see, electricity ...
martita, zapisuj sie prędko to będziemy miały okazjię sie spotkac do Szczecina często jeżdzę z dziecmi wiec może akurat termin będzie pasował.Ja miałam obawy czy dam radę .
Pomogła: 6 razy Wiek: 32 Dołączyła: 23 Paź 2006 Posty: 1258 Skąd: z Poznania
Ordery: Brak
Wysłany: 17 Wrzesień 2007, 05:30
Martita - pomysł z albumem w stylu albumu rodzinnego forum to tylko jeden z pomysłów - głównie chodzi przecieć i tak o tworzenie, a poza tym co to za podziały, nowe, starsze? dołączaj i już o ile czas Ci pozwoli, inne kwestie nie mają znaczenia
_________________ Michelle
My heart belongs to raggedies!
Chciałabym dopisać się do wędrujących albumów, nie bardzo czuję jeszcze ten temat i scrapki , ale to wszysko co piszecie brzmi zachęcająco i może teraz będzie doskonała okazja scrapbooking zgłębić. Przyjmiecie mnie zieloniaka. Czy nie przeszkodzi to, że planuję tygodniowy wyjazd w góry w końcu października lub na początku listopada.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum