Reniuś, daj znać jak dostaniesz album - wczoraj wysłałam
Szajka, masz może coś dla mnie?
Dziewczynki - chciałabym zaapelować o mobilizację
spójrzcie - zaczęłyśmy zabawę w październiku, jest nas osiem, miałyśmy wysyłać co tydzień. czyli zabawa powinna trwać 8 tygodni - chyba nam się ciut przeciągnęła, nie?
ja wiem, że chodzi o zabawę, a nie ścisłe trzymanie się terminarza - ale jeszcze chwila i w ogóle zapomnimy, że wysyłamy sobie jakieś albumy
mi zostały do uzupełnienia 2 - czyli jesteśmy blisko mety. może przyspieszymy trochę na finiszu? co Wy na to?
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Hobby: craft Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2891 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 4 Kwiecień 2008, 10:26
izuss1, ja wcale nie chciałam, żeby to jak podsumowanie Ciebie zabrzmiało sorki,
no a wypowiadam się, bom ciekawa okrutnie tych albumów - wiesz przecież
Hobby: j. niemiecki, literatura, rękodzieło Pomogła: 3 razy Wiek: 23 Dołączyła: 05 Lip 2007 Posty: 1188 Skąd: Poznań
Ordery: Brak
Wysłany: 4 Kwiecień 2008, 13:30
Ja się zebrałam do kupy po wydarzeniach sprzed trzech tygodni i postanowiłam zabrać się za alum, bo mam jeden, fakt już miesiąc. W przyszłym tygodniu wyśle szajajabie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum