Hobby: craft Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2891 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 16 Lipiec 2008, 14:18
dziewczęta - kiedy zamierzacie skończyć i dlaczego jakoś tak dziwnie krążą te albumy??
Zaraz zacznie się następna tura i powiem szczerze, że chciałabym uniknąć takich komplikacji i mieć swój album najpóźniej za pół roku, powiedzcie - o co chodzi, bo może ja się pakuję w coś co nie będzie dla mnie zabawą??
Hobby: j. niemiecki, literatura, rękodzieło Pomogła: 3 razy Wiek: 23 Dołączyła: 05 Lip 2007 Posty: 1188 Skąd: Poznań
Ordery: Brak
Wysłany: 16 Lipiec 2008, 14:47
Gagu, może w Waszym przypadku będzie inaczej. Nie wiem jak u innych dizewczyn,ale u mnie czasem ciężko było się za to zabrać. Trzeba mieć pomysł, materiały i czas. A z tym ostatnim to różnie bywa. Mi też jest smutno, że to tak długo trwa, ale tak się ułożyło i nie mam do nikogo pretnsji, bo każda ma dużo spraw na głowie... Trzeba się po prostu spiąć.
Gagu, mnie najbardziej zastwnowiło dlaczego krążą dziwnie np Roodej powinnam dostać już dawno, a tymczasem dostałam już wszystkie inne (poza swoim na szczęście) prócz niego...
dlatego właśnie zaproponowałam numerowanie w nowej turze
ale przygotuj się na stres
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Ostatnio zmieniony przez izuss1 16 Lipiec 2008, 23:10, w całości zmieniany 1 raz
ja mam jeden - Twój. ale już pisałam kiedyś, że najpierw wyślę Ci album Roodej (którego jeszcze nie dostałam) a Twój na samym końcu (bo tak powinno być)
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum