dziewuszki
-sorki wielkie , że się wtrancam ... ale chciałabym ( mogę?) zobaczyć te wasze albumiki i nie wiem gdzie są ...., i która to jest ich już wersja/tura ....chyba że nie chcecie się pochwalić - a ja właśnie chciałabym je zobaczyć
- pokierujciesz mnie tam gdzie ony som , bo sama nie umiem trafić ( blondynkam ? czy gorzej ?)
- czy i kiedy można się jeszcze dołączyć ?
Halszko - jeśli chciałabyś dołączyć to bodajże w II turze zwolniło się miejsce i jeśli Dziewczyny i Ty będziecie chciały to pewnie na tym etapie możesz do nich dołączyć (tak chcę pomóc..nie odbierzcie, że się rządzę...) ja tak dołączyłam do I-szej tury a nasza ? jeeeeszcze wędruje więc jeszcze same nie wiemy jak albumy wyglądają
_________________ tiiiiiiiiiii
dzisiejszy avatar sponsorują literki I Z U S S oraz cyferka 1
dzięki za wstawiennictwo za mną kochany rudziaczku ale nie wiem czy bym podołała tak z rozpędu /z kopa pierwszego he he , więc najpierw bym jednak chciała zobaczyć choć ten wasz jeden albumik co to jest i jak wygląda i jak go się robi ( z prac ręcznych zawsze miałam 5-tki ale to było 100 lat temu ) a nie chciała bym nikogo zawiezć z powodu swoich niezdolności - no więc ja zaczekam cierpliwie bo i tak mam 4 tygodnie urlopu teraz ....
szajajaba, jak tam roodziasowy album?
a gdzie jest teraz mój?
dziewczynki, mam plan! sprężmy się
wiecie, że za tydzień mija równiutki rok jak zabawa się zaczęła?
jak pisałam na blogu o "wędrówce w 365 dni dookoła Polski" to miałam nadzieję, że tak się nie stanie. Zwłaszcza, że wg planu albumy miały wędrować... dwa miesiące. Kurcze, sześciokrotnie przekroczyłyśmy termin!
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Hobby: j. niemiecki, literatura, rękodzieło Pomogła: 3 razy Wiek: 23 Dołączyła: 05 Lip 2007 Posty: 1188 Skąd: Poznań
Ordery: Brak
Wysłany: 23 Wrzesień 2008, 09:02
izuss1, mojego śledztwa wynika, że album szajajaby, na który czekam już chyba z dwa miesiące jest u Michelle (bo Bergamotka go nie ma, nikt się nie zameldował, więc sądzę, że to właśnie Ivy go ma). Ja bym się bardzo chętnie sprężyła, ale nie bardzo mam materiał do sprężania...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum