Mikaz - posłałam Ci wczoraj Roodzikowy album, daj znać jak dotrze
dziewczęta - mam plan. ponieważ zbliża się zakończenie zabawy pomyślałam sobie, że byłoby fajnie jak by wszystkie albumy wróciły do właścicielek w tym samym mniej więcej czasie (a nie, że np ktoś już swój dostanie, ale ktoś inny będzie jeszcze musiał czekać na dwa wpisy).
dlatego moja propozycja jest następująca - każda sprawdzi sobie, czy miała już wszystkie albumy i kiedy dotrze do niej i wypełni ostatni, ten, który odsyła do właścicielki daje na forum znać, że jest gotowa. i jak już wszystkie będziemy gotowe to wyślemy je jednego dnia
co Wy na to?
ja mogę wysłać album Mikaz choćby i w piątek
zatem - gotowa
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
ja w sobotę dostałam od Ivy dwa. w tym Kasieńki i nie ma dla mnie kartki i mam jeszcze czyjść, w którym też nie ma dla mnie kartki.
a swój już mam dawno
Hobby: j. niemiecki, literatura, rękodzieło Pomogła: 3 razy Wiek: 23 Dołączyła: 05 Lip 2007 Posty: 1188 Skąd: Poznań
Ordery: Brak
Wysłany: 7 Październik 2008, 20:15
Bergamotka, ja miałam dosłac, bo Rooda się wbiła, jak już mój poszedł w świat, potem jednak jakoś mi wyleciało...możesz zrobic na osobnej i wysłac mi, ja to jakos zaaranżuję? A, zrób proszę w pierwszej kolejności szaji, żebym mogła ja też szybko uzupełnic.
Berg...ja myślę, że to nie jest problem dokleić do albumu Szaji kartkę dla Ciebie... możesz też uzupełnić na osobnej kartce i tak wysłać do Kasi (a Ona doklei i Twoją i swoją...) tylko po to żebyśmy tę turę jak najszybciej zakończył...
nie komplikujmy
_________________ tiiiiiiiiiii
dzisiejszy avatar sponsorują literki I Z U S S oraz cyferka 1
ok. ja dla siebie kartkę znalazłam (skleiły się pierwsze strony) ale może szaja jednak dośle kartkę Kasi (jak na początku się umawiałyśmy) bo jednak jej album jest dość specyficzny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum