Szajabaja jako, iż jesteś tutaj koordynatorką tego wszystkiego chcę tylko zgłosić, że wyjeżdżam, więc swój album wyślę po powrocie, czyli kolo 2 lub 3 października. Mam nadzieję, że to nie problem i że doczytam się w postach do kogo mam wysłać i jaka jest kolejność pozdrawiam Was serdecznie, miłego!
_________________ I... Rap,
I... I can see, electricity ...
szajajaba, chyba by trzeba pomału ogłaszać zakończenie "naboru" i zamykać listę - w końcu od tego zależy ile kartek ma mieć album, a skoro mamy zacząć wysyłanie pod koniec tego tygodnia to czas, czas...
zatem szybko, które są jeszcze chętne? wg kryterium, o którym za wstępie wspomniała szaja (max 12 osób) są jeszcze cztery miejsca
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Czy nie jest za późno na rezygnację z wędrujących albumów. Lista ważnych spraw do załatwienia przeze mnie w ostatnim czasie bardzo urosła i chciałabym przygotować trochę rzeczy na grudniowy kiermasz przedświąteczny który odbywa się w moiom mieście. Działam w ślimaczym tempie i boję się, że nawalę we wszystkim Jeszcze ten tygodniowy wyjazd. Wasze towarzystwo mnie kusi ale jeżeli jeszcze nie przygotowałyście albumów to może tak cichutko się wycofam Jak sobie pomyślę jak narozrabiałam to dostaję bólu głowy
w środę powiadacie... kurcze, ledwo wróciłam i zaraz na głowie tyle spraw :/ mam nadzieję, że się wyrobię, jak nie to się spalę ze wstydu i będę musiała się wycofać
_________________ I... Rap,
I... I can see, electricity ...
no właśnie
trochę mi się wydaje - ale może się mylę - że za bardzo się boicie, Dzięwczątka drogie - regulaminu. pewnie, że nie chcemy, zeby nam wszystkie abumy po drodze utkneły u jednej osoby (bo się np komuś odechce i przez miesiąc nic nie zrobi), ale przecież jak ktoś potrzyma album nie tydzień a 8 albo i 10 dni to nóg mu nie pourywamy, nie? zwłaszcza, że i tak nie miałybyśmy jak
to ma być przede wszystkim zabawa!
no to kto się jeszcze zabwi?
PS. ja też mam niejakie obawy, że jeśli np uda mi się w końcu zmienić pracę to mogę być wieczorami tak padnięta, że palcem nie kiwnę. ale osobiście uważam, że zakładanie, że nie dam rady tak trochę pesymizmem zalatuje. a pesymizmu to ja nie lubię, oj nie!
PS II. ja jeszcze swojego albumu nie ruszyłam nawet ale zakładam optymistycznie, że zrobię to dziś
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Hobby: Rękodzieło, Internet & komputery, czytani Pomogła: 3 razy Wiek: 29 Dołączyła: 05 Maj 2007 Posty: 2073
Ordery: Brak
Wysłany: 1 Październik 2007, 16:17
Napiszę tak: chyba w czerwcu jeszcze na pewnym forum zaczęłyśmy zabawę, która do dzisiaj jeszcze trwa. Są wielkie opóźnienia, ale co z tego? Bawimy się, to nie jest praca na akord
_________________ Jak kochać - to księcia, jak kraść - to miliony...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum