Iiiiiiiiiiiiiiiiiii.....
Wczoraj jak przyjechałam do domku to czekała już na mnie koperta, taka ładna, oklejona i w ogóle.... Zapiszczałam z radochy na sam widok. A jak otworzyłam i wysypały sie z niej różnokolorowe kwiatki i moje cudeńko to prawie zawyłam z zachwytu. Jest śliczna, w moich kolorkach, ręcznie obszyta i wystaje z niej taka słodka panienka króliczka z kwiatkiem na uszku. Tak się ładnie do mnie uśmiecha....
Bardzo, bardzo dziękuję mojej ofiarodawczyni, domyślam sie zresztą kim jest. Wielkie dzięki
Zaraz zabieram moją panienkę króliczkę i jej zakładkowe miejsce zamieszkania na sesję (z komórką).
_________________ Always look on the bright side of life!
"Z każdym nowym dniem zaprzyjaźnij się, spróbuj widzieć świat pozytywnie!"
Revi, Chyba ta sama osoba nas obdarowała ^^
a ja melduję posłusznie iż otrzymałam własnie 2gą zakładkę ( mam już komplet ^^ ) w pieknej kopercie z narysowanym szynszylkiem z bardzo sympatycznym listem w srodku i piekną zakładką ( straszliwie słodkie sa te naklejone myszy xDDD ) oraz... świetny stworek komórczak Straszliwie wesoły i chyba przyczepię go do zakładki, żeby razem z nią umilał mi czas w trakcie studiowania jakże ciekawej książki : " obliczanie konstrykcji stalowych"
Już serdecznie dziękuje mojej obdarowywaczce ;*
uf, zdążyłam. zakładki wysłane. jedyne smutki to mało oryginalne opakowanie. mam nauczkę . mimo trudności codziennych obowiązków następnym razem zabiorę się szybciej . teraz tylko zdjęcia do Izuss, ale to wieczorem mój mąż będzie musiał zobić. ale jeszcze nic nie dostałam. oj jak już chciałabym, dzielić się radością!!! . ale im dłużej się czeka tym większa radość.
Pomogła: 4 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 1980 Skąd: Lublin
Ordery: Brak
Wysłany: 9 Lipiec 2008, 18:43
Gagu, będzie dobrze. To przez to że biorących udział jest dużo i każda do dwóch osób wysyła. Nie dziwię się że się denerwujesz, można dostać kręćka przy takie ilości kombinacji. W razie czego na pralkę się zrzuci
Gagu, nie przejmuj się gdyby ,ktoś został pominięty zupełnie przez przypadek to coś się wymyśli. ja zgłaszam się na ochotnika i szybko coś zrobię. a swoją drogą to przecież nie jesteśmy skarbówką i wszystko jesteśmy wybaczyć. poza tym to nie Ty tylko Twoja pralka coś mogła sknocić więc wiadomo gdzie kierować zażalenia.
Pomogła: 10 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2730 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 9 Lipiec 2008, 20:42
Sprawdziłam - wg. listy jest ok, tylko co ja Wam powysyłałam , licho jakieś mi zjadło wysłane wiadomości, więc nie mogę sprawdzić . W razie wpadki - będziemy prostować .
A swoją droga to zgłaszam wniosek o niewymyślanie już podwójnych wymianek .
jestem za, bo miałam trudność w wykonaniu i nie chciałam nikogo faworyzować znalazłam wyjście. ale trochę mi żal. bo dla jednej osoby zrobienie dwóch byłoby łatwiejsze, ciekawsze. to oczywiście moje zdanie.
już , już zrobiłam , wreszcie , zapakowane ,zaklejone i podpisane - wybaczcie "moje" - oczekujące na zakładki dziewczynki , że tak pózno - za karę jutro będę stać pod drzwiami poczty już o 7 rano i będę pierwsza w kolejce , żeby je wysłać o godz 8
ja narazie dostałam tylko 1 zakładkę a na drugą jeszcze czekam i podejrzewam ,że dojdzie do mnie dopiero ok poniedziałku ( w Krakowie ostatnio z przesyłkami jest gorzej niż zle) więc fotki prześlę razem , dopiero jak będę miała komplet
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum