szajajaba, ja też zrobiłam to samo, tylko że różnie kolorystycznie, podwójna wymiana podoba mi się straaszliwie, ale jezeli to jest taki kłopot i problem, to nie warto straszyć naszej Gagu, coby nam nie zawariowała, bo większość z nas ma niestety pralki zjadające różne rzeczy
Skonczylam, zapakowalam, koperty wypisane - jutro mezu w pracy podskoczy na poczte i wysle.
Uff, udalo sie, wyrobilam sie w czasie.
Najbardziej boje sie, ze zle powkladalam (sprawdzalam 100 razy) i dana osoba dostanie nie te zakladke
Niby tez glownie kolorystycznie rozroznilam, ale...
Nastepnym razem raczej wolalabym pojedyncza wymianke
_________________ "Jeżeli zabałaganione biurko jest znakiem zabałaganionego umysłu, znakiem czego jest puste biurko?"
A.Einstein
Pomogła: 1 raz Wiek: 24 Dołączyła: 27 Maj 2008 Posty: 351 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 10 Lipiec 2008, 09:18
Moja poczta jaja sobie robi i w takich godzinach pracuje, kiedy mnie nie ma
A jak sie wybrałam... To okazało, się, ze zdjęć nie zrobiłam! I musiałam sie zawrócić...
Ale strachu nie ma, dziś sie wybieram na mur beton, bo i wyboru nie ma
Ja też je rozróżniłam kolorystycznie raczej, coby sprawiedliwie było
No cóż... druga zakładka dziś nie przyszła (a listonosz już chodził więc nie przyjdzie, a jutro wybywam rano) więc zaraz wysyłam fotkę do izuss tej, która dotarła.
_________________ "Z każdym nowym dniem zaprzyjaźnij się, spróbuj widzieć świat pozytywnie!"
ja zrobiłam dwie takie smae, tylko inne kolorystycznie i mimo tego miałam problem którą do kogo wysłac najlepsze jest losowanie
kurcze juz się doczekac nie mogę obejrzenia tych wszystkich zakładek ( a będzie ich mnóóstwo )
Pomogła: 6 razy Wiek: 32 Dołączyła: 23 Paź 2006 Posty: 1258 Skąd: z Poznania
Ordery: Brak
Wysłany: 10 Lipiec 2008, 13:17
Moje też poleciały dziś rano pocztą A cieszę się strasznie z tego, że te które dostanę, to będzie moja pierwsza prawdziwa poczta otrzymana w nowym domu
Żałuję tylko tego, że mam pół domu już spakowane, więc nie miałam wszystkich rzeczy dostępnych przy robieniu moich zakładek i zabrakło czasu na domailartowanie wysyłki. Ale ja również już nie mogę doczekać się następnej wymianki. Pomyślcie, będę ją robić już w nowym domu i w nowym pokoju! Przy nowym biurku!!!
_________________ Michelle
My heart belongs to raggedies!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum