Hobby: Szydełko, biżu, trochę scrapy :) Pomogła: 2 razy Wiek: 28 Dołączyła: 11 Mar 2008 Posty: 290 Skąd: Bytom
Ordery: Brak
Wysłany: 28 Lipiec 2008, 17:50
Makneta i Sejbi - wielkie dzięki i buziaki Wam przesyłam Zakładeczki już są w ruchu (tzn. w książkach). Są śliczne, bardzo mi się podobają - cieszę się, że każda z nich jest zrobiona inną techniką
Sejbi, no to bym nie zgadła zakładeczka podobie mnie się baardzo!
Hihihhhi,ja bym siebie samej nie podejrzewała,bo to pierwsza moja wyszywanka ale mnie urzekł ten widoczek
Ja bardzo dziękuję Noodle za plecioną zakładeczkę w ślicznych kolorach a za filcową podziękuję jak zgadnę kto ją zrobił
Doti,cieszę się że się podoba
Pomogła: 1 raz Wiek: 28 Dołączyła: 27 Mar 2008 Posty: 292
Ordery: Brak
Wysłany: 28 Lipiec 2008, 20:51
Gagu napisał/a:
Czy ktoś jeszcze nie dostał przesyłki???
Ja nie dostałam jednej. Ale już wiem na co czekam :DDDD
Nie było mnie w domu 2 tygodnie, ale nic w skrzynce nie leży. Poczekam, u nas poczta ma naprawdę fatalne opóźnienia...
martita napisał/a:
Tą z kwiatkiem wiem kto zrobił, ale ta z rybką?! nie mam pojęcia... może by się twórczyni odkryła?
jantar napisał/a:
Dziewczyny, przyznajcie się, która zrobiła Zebrzycowego kocurka, bo mnie ciekawość zeżre
Fairy, ah dziękuje ci niesamowicie dobra kobieto śliczny list mi napisałaś... na kopercie była sliczna szylka a w środku baardzo wesoła zakładka i komórczak śliczne lekkie i wesołe dziękuje Ci przeslicznie tak tak, tak slicznościowo, slicznie bo to własnie cała prawda
jantar napisał/a:
Dziewczyny, przyznajcie się, która zrobiła Zebrzycowego kocurka, bo mnie ciekawość zeżre
Pliss
no... ja...
Napisz dokladniej jak go zrobilas, bardzo prosze. Jestem 100% kociara i zakochalam sie w nim bezapelacyjnie. Tez chce takiego
Mimo, ze szydelkowo jestem raczej kiepska to, jesli pozwolisz, chcialabym sprobowac wydziergac podobnego.
_________________ "Jeżeli zabałaganione biurko jest znakiem zabałaganionego umysłu, znakiem czego jest puste biurko?"
A.Einstein
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum