Hobby: craft Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2891 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 11 Sierpień 2008, 19:13
mely napisał/a:
Kochane! Bardzo mi przykro, że moje zakładki nie dotarły do Sasilli i Rablinki. Ale mam dobrą wiadomość - przesyłki udało się odzyskać mojej mamie i jutro zostaną przesłane do Was, bo mam już je u siebie.
Naprawdę okropnie mi przykro
Rablinka, Sasilla bardzo prosimy o fotki zakładek od Mely
Rablinka, Sasilla bardzo prosimy o fotki zakładek od Mely
Ja jeszcze nic nie dostalam.
Wiem, ze Mely wyjechala do pracy na cale wakacje, teraz napisala, ze wysyla, ale u mnie jak do tej pory nic. Probowalam sie z nia kontaktowac na priv (na innym forum) ale od czasu mojej wiadomosci jeszcze sie tam nie pojawila.
_________________ "Jeżeli zabałaganione biurko jest znakiem zabałaganionego umysłu, znakiem czego jest puste biurko?"
A.Einstein
Pomogła: 1 raz Wiek: 28 Dołączyła: 27 Mar 2008 Posty: 292
Ordery: Brak
Wysłany: 12 Sierpień 2008, 08:47
izuss1, już wywaliłam kopertę.......................
Swoją drogą - to na 100% wina mojej poczty.
Wystarczy że listonosz lub osoba wynajęta przez pocztę do roznoszenia (są wakaty), wrzuci list do skrzynki nr 13 - a takiego mieszkania nie ma w mojej kamienicy . Czasem co bardziej rozgarniety listonosz przejrzy listy z tej skrzynki zanim weźmie je na zwroty - i tym sposobem dostaję kartki na Boże Narodzenie w styczniu Szczytem było zaproszenie na ślub, które dostałam kiedy państwo młodzi byli już dawno po miesiącu miodowym...
A polecone to jeszcze inna bajka - wszystkie wieksze lub cieższe są zwracane na pocztę która roznosi paczki - ale ta też ich rozniesie bo nie bawi się w polecone. Albo listonosz zostawi avizo, w dniu kiedy list jest już zwrócony do nadawcy..... Brak konkurencji niestety działa demoralizująco
Ale najważniejsze że już mam swoje zakładki i moim jedynym problemem jest którą AKTUALNIE używać.... )))
po długim czasie i ja odebrałam dziś z poczty przesyłkę z zakładką dla Mely. na szczęscie jadę teraz do Polski i zostawię tam zapakowana koperte, mama wysle jak już bedzie wiadomo że można. drugi raz stad poleconym nie będę wysyłać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum