Ach chyba się zakochała cuuuuuuuuuuuuuuuudna!!!!!!!!!!!!! Ładne tło zrobiłaś skąd taki motyw? I czy dobrze myśle, że użyłaś także szblonu? Jak tak to ślicznie wszystko ze sobą skomponowałaś zresztą Ty jesteś od tego specem
Nooo- poooszłaś! Jak zwykle super zdjęcie, extra pracy! ) Strasznie mi się podoba kolorystyka wszystkich Twoich dzieł, a już tą herbaciarką to wpędziłaś mnie w prawdziwe kompleksy! tace z września też śliczniutkie, nie wiem jak mogłam przegapić i nie skomentować...;/I ta jesienna kompozycja- jednym słowem- wspaniale (jak zwykle u Ciebie )
O rany! Ta herbaciarka jest genialna! Cudowny dobór kolorów i ten motyw złoty, po prostu o mało o nie spadłam z krzesła z wrażenia. Malowałaś go jakoś, konturówką czy coś? Niesamowityjest. Bardzo mi się też podoba ta ostatnia jasna kwiatowa taca.
Twoje ramki powodują, ze zaczynam przychylniej patrzec na granat w decou
Ramki piękne!!!
Gagu nienawidzę granatu od dziecka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
chyba fartuszki dały mi tak popalić ;-)
a tu moze nie granat powiedz kobalt !!!!! proszę ....
poprostu jak zabierałam się za te lusterka to przez przypadek pekła mi tubka z farbą no i .....szkoda było wywalić więc pacnęłam na prackę !
ale nie to jest tu wg mnie ciekawe , te lusterka są matowe (to do się kłania )
a motyw swiecący normalny lakier (chyba za bardzo tego nie widać) i ten granat + mat daje taki milusi efekt nocy jak z aniołkiem
KIGA a łamanie kanonów to moje ulubione zajęcie ....
co by tu jeszcze wymyslic/ zrobić czego inni nie zrobili ????
........ niestety nie zawsze dobrze się to dla mnie konczy
ma.ryska, przy każdej pracy podziwiam Cię za odwagę i rozmach Lusterko z aniołkiem najbardziej mi się podoba
........... dzieki za podziwianie
Ale dlaczego tak wyrózniasz odwagę , rozmach ??? moze rzeczywiscie staram się robić trochę inaczej to moje decu , bo jestem kotem ,który chodzi własnymi scieżkami i stara się wykorzystać to co bozia mu dała ale to wszystko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum