Pudełeczko-piórnik(?) bardzo mi się podoba
Isuss1 ma całkowitą rację Też mi brakuje na Twoim wątku miniaturek do pooglądania a na blogi nie lubię wchodzić, bo najczęściej się otwierają już nie na tej rzeczy, o której była mowa.
Ale pudełeczko cudne
_________________ Pozdrawiam, Ewa.
"Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu." Mały Książe
Hobby: craft Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2887 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 5 Wrzesień 2008, 15:40
czy widzicie foto prac maryśki w moim poście ( pod postem Izuss)
tam nie kopiowałam adresu ODNOŚNIKA, tylko zdjęcia po uprzednim otwarciu go w nowej karcie.
..... dzięki za pomoc :-) a przede wszystkim za zainteresowanie !
Gagu nie ma moich zdjęć przy Twoim wpisie :-(
od wtorku , środy przesiadam się do własnego sprzętu :-)))))))))) wreszcie ! i będzie lepiej , wszystko wygląda bbb prosto i pewnie dam sobie radę! nie z takimi rzeczami wychodziłam na prostą ............
sciąga i praktyka a przede wszystkim dużo czasu a tego mi najbardziej brakowało , podsiadając córkę ...............
Bardzo podobają mi się twoje prace a w szczególności kubeczki. Są takie inne i zarazem urokliwe a z ostatnich najbardziej podoba się mi piórniczek, lubie takie "pisane" motywy
http://4.bp.blogspot.com/...2gg/s400/02.jpg
ja chyba jestem nie reformowalna
teraz dopiero zuważyłam , ze jednak Gagu działałaś na moim poscie , nie wiem jak się usuwa to co mi nie wyszło więc jezeli możesz to to wyrzuć a ja muszę iść na przeszkolenie do dziecka .........
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum