Gagu opisz co trzeba kupic zeby zawieszki do kolczykow zrobic tylko tak łopatologicznie. bo ja sobie kolka i kwadraciki zdekupaze ale nie umiem tego pozawieszac
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2287 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 10 Kwiecień 2008, 16:34
krufka, mamy teraz różna szkółki - o biżuterii też- tam opatrz co będą robiły dziewczyny - myślę, że znajdziesz tam wszystko co potrzeba
ja stosuję albo zwykłe tzw, szpilki albo kręcę kółka z drutu.
_________________ Gość czy znasz już temat nowego konkursu?
Wiek: 34 Dołączyła: 11 Lut 2008 Posty: 165 Skąd: Warszawa
Wysłany: 23 Kwiecień 2008, 17:43
Gagu, pewnie też mnie odeślesz do szkółki, a ja potrzebuję wiedzieć już!!! Siedzę chora w domu i mam nieprzeparte pragnienie zrobienia chusteczkownika. Sama rozumiesz - te tony chusteczek...
No i nie wiem, jak i czy go wykończyć wewnątrz. I jak zadziałać z tą "szufladką"/dnem: chodzi mi o te fragmentu, które się wsuwają w główną część chusteczkownika.
Ratuj!
Pomogła: 8 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2287 Skąd: Warszawa
Wysłany: 23 Kwiecień 2008, 18:01
marfka74, ja w środku tylko lakieruję 2-3 razy - żeby było gładkie i pudełko z chusteczkami dobrze się ślizgało, co do zasuwki - maluje cienko i lakieruje tez jak najmniej, przed malowaniem troszkę szlifuje surowe drewno.
Zdrówka życzę
_________________ Gość czy znasz już temat nowego konkursu?
Twoje dzieła to ...mercedesy, moje zaledwie trabanty. są dopieszczone w szczególe. takie dokładne, że aż perfekcyjne. kończę z wklejaniem moich prac. wogóle nic więcej tu nie wkleję na całym forum. toż to profanacja, co ja robię. i nie ma w tym nic fałszywego a jedynie prawda. jestem pod wrażeniem talentów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum