Ależ to jest absolutnie najpiękniejszy chustecznik na świecie!! <ślinisię>
Z innej beczki: czy może któraś z Was ma może wzór pepitki na jakiejś serwetce/papierze? Bardzo usilnie poszukuję chustecznika w pepitkę w celu obdarowania przyjaciółki, która będzie za jakiś czas wychodziła za mąż (a że to najlepsza przyjaciółka o prezencie myślę kilka miesięcy wstecz.. ).
No to koleżanka Gagu przyszalała! Super robótka, ale jedno pytanie- pepitka to materiał, serwetka- so to jest???Aaa- i pytanie nr 2- jak się robi takie słodziaszcze kokardki?:>
Co prawda myślałam o chusteczniku całym w pepitkę, ale te są boskie, absolutnie cudowne! Byłyby idealnie w guście mojej kochanej Hanki i przydałyby się na ślubie, bo będziemy pewnie obie ryczeć jak bobry... Tylko nie mogę się na razie zdecydować który lepszy. Gagu, odbierz PW.
Aha, może mnie ktoś oświecić jak do takiego czegoś wkłada się chusteczki?!
<ciemnamasa>
Hobby: craft Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2891 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 3 Wrzesień 2008, 20:36
Nie jest to całkiem nowy wzór, ale jego robienie sprawia mi masę frajdy - lubię połączenie miedzi i złota a do tego troszkę secesji - szczotka i lusterka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum