Dziękuję za wyjaśnienie. Przekonałaś mnie też przy okazji by kupić ta gąbkę morską. Jest w takich maleńkich kawałeczkach. Ponoć daje świetny marmurkowy efekt. Pewnie już wiesz, że jest papier do decoupage dwustronnego na szkle. Ostatnio oglądałam w nowościach w mojej ulubionej galerii.
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Hobby: craft Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2891 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 18 Lipiec 2007, 10:30
Joania, oczywiście , że można! Tu chodziło raczej o naukę ozdabiania szkła!
Zdobienie od srodka pozwoliło na zachowanie połysku szkła zamiast wielokrotnego lakierowania - które nie zawsze da taki połysk i gładź.
Hobby: craft Pomogła: 11 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2891 Skąd: Warszawa
Wysłany: 20 Lipiec 2007, 21:13
Joania, se zrób!
a tak serio - decu nie jest trudny, nie płacz tylko się zabieraj do roboty! Mam w Krakowie namiary na bardzo dobre preparaty i do tego niezbyt drogie, a w razie zapytań - ciocie Craftladieski zawsze Cię poratują!
Pomogła: 4 razy Wiek: 33 Dołączyła: 13 Lut 2007 Posty: 696 Skąd: Jelenia Góra
Wysłany: 14 Sierpień 2007, 21:22
Nadrabiam swoją długą nieobecność na forum i ten wątek mnie powalił - Twoje prace Gagusiu są niesamowite... Jakoś dotąd nie miałam przekonania do decu, sama nie wiem czemu, jakiś taki tajemniczy jest. Ale te przedmioty ozdobione są z takim smakiem, wyczuciem, bez przeładowania, mega starannie, no piekne po prostu... Szacunek. Aż chce się zgłębiać te tajemnice. Bardzo utalentowana kobieta z Ciebie.
_________________ "...in the end it is beauty that is going to save the world, now...
teraz w sklepie home&you można kupić cały zestaw do domu z takim motywem, ale muszę przyznać, że Twoje prace Gagusia są ładniejsze od tego, co można kupić!
_________________ I... Rap,
I... I can see, electricity ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum