Tak efekt zamierzony - uzyskany. Poza bardzo dobrym doborem wszystkich elementów , to zachwyca mnie jeszcze coś ,co jest istotne w każdej pracy . Wykończenie. Praca nawet najwspanialsza traci jeżeli jest brzydko lub mało starannie wykończona. Gagusiu super to pudełeczko.
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Pomogła: 4 razy Wiek: 31 Dołączyła: 23 Paź 2006 Posty: 1358 Skąd: z Poznania
Ordery: Brak
Wysłany: 29 Kwiecień 2007, 22:05
A ja jeszcze w kwestii formalnej :0 Gagusia, powiedz mi, co tu jest namalowane, a co jest zdecoupage'owane? i czy miś i paski to była jedna całośc, czy to 2 różne papiery>
_________________ Michelle
My heart belongs to raggedies!
Gagusiu a takie pytanko nurtuje mnie czy byłaś na "Targach Expo" w Wawce ciałem?bo Twoje cudne prace zdaje się tam były?a nieopodal nich pewna pani siedziała i "decoupagowała".Czy miałam przyjemność postać i bezczelnie pogapić się Tobie na ręce
_________________ Ewa mam Zuzi (21.10.01) i Misia (10.12.03)od dziś do środy odcięta od netu...brrr...UPC
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum