Bardzo ładne lustereczko. Lubię ten motyw, chociaż chusteczka bardzo wredna.
- wredna?
Nie mam pozytywnych doświadczeń akurat z tą serwetką, bo chociaż motym mi się bardzo podoba, to zawsze miałam problemy z naklejeniem jej bez dziur. Akurat ta serwetka jest z tych bardziej rwących się - wg mnie oczywiście.
Kolczyki świetne.
Też muszę sobie coś takiego wymodzić, tylko bazę do kolczyków zakupić.
_________________ Pozdrawiam serdecznie
Makneta
Zapraszam na mój blog - Makneta oraz na blog o moim synku - Julisiowo
makneta, aha ja nie mam jakoś dużego doświadczenia w tej dziedzinie, nakleiłam w życiu dwie serwetki i jeden papier do decou, ale jakoś mi się nie rzuciło przy tej pierwszej, żeby się rozrywała - wręcz przeciwnie - jak nie poklajstrowałam za dużo, to pięknie się przyklejała.
Co do srebrnych bigli i innego rzemyka - też mi to przez głowę przeszło, ale jak przymierzyłam, to wydawało mi się za mdłe. Lubię kontrasty
To pisałam ja - crazy craftkasieńka
Pomogła: 1 raz Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 982 Skąd: frei stadt danzig
Ordery: Brak
Wysłany: 4 Maj 2008, 12:52
ja też uważam że dzwonki są dobrze wykadrowane. jakby były 2 całe kwiaty wyśrodkowane to byłoby jakoś tak nijako. co do zapięć, też najpierw myślałam o jakichś jasnych, ale może masz rację, że byłoby za mdło. tak czy siak, obdarowana na pewno będzie zadowolona
To jest powstające (ostatnio z małą przerwą) lusterko magnoliowe z crackiem dwuskładnikowym... Wydaje mi się, że wyszło... średnio delitkanie mówiąc, ale chciałam, żebyście się temu przyjrzały i wyraziły swoje zdanie. Jest w trakcie tworzenia i się zastanawiam czy to zeszlifować wszystko, czy lakierować dalej...
Zbliżenie na spękania:
kasieńka,
zeszlifować zdążysz zawsze :-))) na razie jest ok i.........
ja uwazam , że albo zostaw i będzie takie ascetyczne w formie
albo" pobaw się" w cienowania , mnie brakowałoby takiego ugruntowania kwiatków w pracy własnie cienikiem delikatnie szaro magnoliowym albo szarawo białym , złamanym :-) jezeli jest juz z raz polakierowane to możesz bez skutków na przyszłość (mozna zawsze zmyć) poeksperymentować ... ale to jest moje zdanie , decyzja nalezy do autora :-)
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Uwaga, wkrótce przenosiny serwera!Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by ich nie stracić z oczu
zebrzyca, wypełniałam cieniem do powiek ma.ryska, to już ma kilka dobrych wartsw lakieru. Cieniować na razie nei będę, bo jeszcze mi różnych kolorków brak
Dobra, to w takim razie lakieruję dalej, do Dnia Matki już niedaleko. Dzięki Dziewczynki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum