Pomogła: 5 razy Wiek: 23 Dołączyła: 01 Lis 2006 Posty: 1236 Skąd: frei stadt danzig
Ordery: Brak
Wysłany: 22 Maj 2008, 19:33
nowe lusterko super! poprzednie też mi się okrutnie podobało, ale widać postępy, a to ważne Iza ma troszkę racji z tymi równomiernie rozmieszczonymi skupiskami kropek, ale dopóki tego nie powiedziała w ogóle na to nie zwracałam uwagi. słodki jest ten malutki motylek i fajnie, że widać strukturę słojów...
Fajnie jak ludzie mają różne zdania dot. jednego przedmiotu - dzięki dziewczyny za wszystkie komentarze Bergamotka, a co byś kciała? Podkładkę pod kubek?
_________________ http://caffeehaus.blogspot.com
"Odrobina fantazji wystarcza, by życie jawiło się jako coś fantastycznego." Tomasz Mann
Bergamotka, och, ale fajnie - lubię robić coś dla kogoś
A teraz taka refleksja ogólnorozwojowa - pierwsze lusterko w mojej karierze lakierowałam chyba najzwyklejszym lakierem Stamperii - trzeba było kilka warstw, ale serwetki się ładnie wtopiły i wszystko elegancko. Teraz kupiłam TO-DO i mam już 5 warstw, a ta serwetka ciągle się odznacza! To pewnie zależy od wielu czynników, może była grubsza albo co, ale nie podoba mi się ten TO-DO Ktoś ma podobne obserwacje?
_________________ http://caffeehaus.blogspot.com
"Odrobina fantazji wystarcza, by życie jawiło się jako coś fantastycznego." Tomasz Mann
Lusterko bardzo piękne, ślicznie postarzone ale ja też tak jak lipa nie dałabym kropek, ale to oczywiście kwestia gustu
Co do lakieru TO-DO to ja mam podobne doświadczenia, trzeba faktycznie dużo warstw ale efekt końcowy jest według mnie doskonały. Stamperii nigdy nie próbowałam, więc w tym względzie nie mam porównania
_________________ Pozdrawiam, Ewa.
"Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu." Mały Książe
Jakie piękne rzeczy tworzysz kasieńka!! Zakochałam się w kolczykach, cudne!!
A te lusterka, pikne po prostu <bije pokłony>
Kiedy ja będę tak umiała ehhh
Ale przynajmniej jest co podziwiać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum