sasilla
- mnie się wszystko bardzo podoba i wg mnie wszystko zrobiłaś bardzo dobrze jak profesjonalista ( choć na dekupe się nie znam ) , ale najbardziej podoba mi się komplecik w różyczki i chętnie zobaczyłabym w tym zestawie jeszcze i szczotkę i grzebyk i ....
Oiran, juz dluzsza chwile zastanawiam sie gdzie by mozna sprzedac, bo mieszkanie zaczyna mi sie decuzagracac. Ale totalnie sie nie znam i nie wiem jak z tym ruszyc, gdzie warto wystawiac itp.
Wszystkim dziekuje za mile slowa
Jeszcze maly cus robiony podczas sesji, mimo braku czasu musialam cos dlubac zeby nie zwariowac. To zagospodarowane pudeleczko po ferrero roche, wyladuje w kuchni na jakies drobiazgi
Świetny pomysł miałaś na to pudełeczko. Pomimo tego, ze motyw oliwkowy jest już mocno znany to w tej aranżacji prezentuje się nieomalze odkrywczo. Brawo
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Oiran, sasilla, niteczka, nie poruszamy na forum tematów sprzedażowych!
jeśli jesteście zainteresowane wymianą takich poglądów informacje przesyłacie sobie na priv!
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Pomogła: 2 razy Wiek: 34 Dołączyła: 11 Lut 2008 Posty: 339 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 18 Czerwiec 2008, 14:00
Patent z chusteczkownikiem w różyczki super: chodzi mi o te prześwitujące słoje. Ale chusteczkownik w kotki podbił moje serce i tematem i cieniowaniem! Będę podglądać, może dojdę, co w tym cieniowaniu jest, że jest takie dobre
_________________ "Niektórym wydaje się, że luksus to zaprzeczenie biedy.
Nic bardziej mylnego: luksus to zaprzeczenie wulgarności"
Coco Chanel
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum