Dzięki dziewczyny
Parę tygodni temu wymodziłam dla przyjaciela skrzynkę na drobiazgi, miał iść do szpitala na operację tętniaka. Moja szkatułka przejechała się tylko do kliniki, przyniosła koledze szczęście i wrócił do domu bez operacji - okazało się, że ma taką budowę od urodzenia i nic nie trzeba operować.
Nie zdążyłam zrobić zdjęcia z pocieniowanymi skrzypcami - wyszło to bardzo ładnie ale nie zdążyłam już na samym końcu zrobić wersji ostatecznej. Skrzypce były tak pocieniowane, że stanowiły taki sam stary element jak nuty na dnie skrzynki.
Osiołka też nie udało mi się usunąć, tak biedne stworzenie pilnowało skrzynki że musi już pozostać na zdjęciach
Książka Edzia_1.jpg
Plik ściągnięto 526 raz(y) 70.94 KB
Książka Edzia_2.jpg
Plik ściągnięto 526 raz(y) 80.72 KB
Książka Edzia_8.jpg
Plik ściągnięto 526 raz(y) 98.49 KB
Książka Edzia_9.jpg
Plik ściągnięto 526 raz(y) 61.07 KB
_________________ Pozdrawiam, Ewa.
"Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu." Mały Książe
Pomogła: 4 razy Wiek: 24 Dołączyła: 01 Kwi 2008 Posty: 548 Skąd: Zielona Góra
Ordery: Brak
Wysłany: 21 Lipiec 2008, 09:00
Ta skrzyneczka jest po prostu przepiękna. Siedzę i ślinię się z zachwytu, będzie trzeba monitor wytrzeć za chwilę. Tworzysz piękne rzeczy, chylę czoła przed twoim kunsztem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum