Piekne. Mi najbardziej przypadl do gustu komplecik, zwlaszcza kolczyki, bo w wisiorku troche mi przeszkadza sznurek - wolalabym zakonczenie jak w kolczykach i srebrne koleczko do przewleczenia.
Niebieskie rowniez pikne
_________________ "Jeżeli zabałaganione biurko jest znakiem zabałaganionego umysłu, znakiem czego jest puste biurko?"
A.Einstein
Ostatnio zmieniony przez sasilla 12 Lipiec 2008, 13:10, w całości zmieniany 1 raz
Zgadzam się z sasillą - lepiej by wyglądało gdyby było srebrne kółeczko do nawleczenia. Poza tym prace bardzo przyjemne żeby nie powiedzieć fantastyczne!!!
Komplet wspaniały a niebieskie kolczyki z białym motywem - miodzio a porcelanki nie w moim stylu, ale to chyba przez to połączenie białego tła z niebieskim
Podoba mi się ta praca, czysta i starannie wykonana, styl kolczyków w ogóle nie mój, no ale to juz kwestia upodobań jest i tyle:))
Tylko tak cicho chciałam zapytać- chustecznik się zrobił??, bo juz się go doczekać nie mogę:))Ładny jest!:)
Pomogła: 2 razy Wiek: 34 Dołączyła: 11 Lut 2008 Posty: 339 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 11 Lipiec 2008, 22:04
lejdik, chustecznik czeka na zlitowanie i większą ilość czasu... Kolczyki są czasowo mniej wymagające, więc załapują się szybciej na dokończenie
W wisiorku jest wstążeczka - nie sznureczek, ale zdjęcie kiepsko zrobiłam i nie widać. Jak zrobię lepsze, to wstawię. Zresztą, chcę Wam pokazać też lewą stronę tego kompletu. Ale to już jutro Dobranoc!
_________________ "Niektórym wydaje się, że luksus to zaprzeczenie biedy.
Nic bardziej mylnego: luksus to zaprzeczenie wulgarności"
Coco Chanel
Wysłany: 11 Lipiec 2008, 22:18
No, popatrzcie, a miałam tu zajrzeć dopiero jutro
rablinka, to są sklejkowe elementy lub drewniane (kółka) plasterki. Malowane toto i szlifowane i znowu malowane akrylami. Potem, jak w technice serwetkowej: naklejanie warstewki z obrazkiem. No i "ulubione" lakierowanie, lakierowanie...
PS. Jak nie zapomnę, to sfocę też "gołe" drewienka biżuteryjne.
Coco Chanel
Hej ;*
Bardzo podobają mi się twoje prace szczególnie jeśli chodzi o biżuterie.
Sama zamierzam zacząć robić coś takiego, jednak nie wiem na czym.
Na jakiś płytkach z drewna czy coś.? Byłabym wdzięczna gdybyś udzieliła mi kilka informacji.
Claudia, na czym powstają kolczyki Marfka pisała dosłownie posty wyżej. Czytałaś wątek, czy tylko oglądałaś zdjęcia?
A o szczegółowe informacje pytaj przez PW.
Marfko, bezsprzecznie należysz już do osób, które mają w deku swój styl - bardzo fajny zresztą.
Przychylam się jednek do wcześniejszych opinii, że z kółeczkiem i koralikoem naszyjnik będzie wyglądał szlachetniej.
_________________ pozdrawiam - iza
mój SEGREGATOR || zapraszam do dzianinowego Foto Forum || kropki nad i
-----------------------
Wędrujące Albumy TURA III - 1.Ivy, 2.Gagu, 3.Rooda, 4.Izuss, 5.Makneta, 6.Nayanka, 7.Ggagatka, 8.Kiga, 9.Mely
Poczytaj o zasadach wklejania zdjęć tak, by nie obciążać serwera
Wysłany: 12 Lipiec 2008, 13:10
Jeszcze się zastanowię nad tym kółeczkiem w naszyjniku, jeśli pozwolicie Jestem totalnym uparciuchem, chociaż zdarza mi się zmienić zdanie, więc i tutaj potrzebuję trochę czasu, żeby samą siebie przekonać
Coco Chanel
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum