Pomogła: 9 razy Dołączyła: 14 Paź 2006 Posty: 2356 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 8 Lipiec 2007, 10:00
ramki cudowne!!. Co to za papier? Jeśli to pierwszy raz to strach się bać co będzie potem...
ale motywy to chyba wydzierane?, bo wydaje mi się, że nie są w całości, czy to może taki wzór był?
No raz jeszcze pochwalę, bo podobają mi się okrutnie
_________________ Gość zapraszamy do wzięcia udziału w naszym kolejnym konkursie?
dzięki:) ciesze się że Wam się podobają. kurcze, ale fajnie:) zachęcacie do pracy bardzo:)
Papier zwykły, ksero. Mam książkę 'Medieval Designs', pełną ilustracji odnośnie średniowiecza. Wyglądają na stare grawiury. Skserowałam, wycięłam i nakleiłam wzory maswerków. Część się rozdarła, poszły w takiej formie na drugą ramkę;)
Mam w domu książkę z ilustracjami Iwana Bilibina i chcę je wykorzystać jakoś na dniach. Strasznie wciągające to decoupage:D
_________________ Filipie, ty ukochany złośliwcu:)P*
Strasznie? To mało powiedziane. U mnie na segmencie stoi i czeka na końcowe lakiwrowanie 45 butelek.
Ramki są super, wyglądają jak antyki. Moje pierwsze nie były niestety takie ładne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum