a ja tu widzę... chyba dobrze dwie donice... i powiem tak - efekt upaćkania w tym drugim wypadku jest na 5+... w tym pierwszym jak dla mnie jest nieco przeładowany - zapewne dlatego, że motyw kwiatowy jest bardziej rozbudowany... mówię to z punktu artysty-malarza
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
dziękuję jestem zaszczycona, że podoba się Tobie Gagusiu, bo podziwiam Twoje prace i moim zdaniem jesteś profesjonalistką w tej dziedzinie i - dla mnie - autorytetem
krak rzeczywiście jednoskładnikowy, bo dwuskładnikowy niestety jeszcze nieopanowany poza tym uczę się też cieniować, ale niestety nie wychodzi tak, jakbym sobie życzyła, więc stawiam na upaćkanie na razie
dziękuję jeszcze raz
kiga napisał/a:
w tym pierwszym jak dla mnie jest nieco przeładowany - zapewne dlatego, że motyw kwiatowy jest bardziej rozbudowany...
jestem podobnego zdania, ale przyznam się, że szkoda mi bylo niszczyć to co już zrobiłam i zostało tak, jak widać na zdjęciu
ach, i jeszcze dwie pary kolczyków. zrobiłam więcej, ale reszta poszła do śmieci. próbowałam też na glinie, ale jest bardzo ciężko i pozostaję przy drewnianych deseczkach
Wiek: 34 Dołączyła: 11 Lut 2008 Posty: 165 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 12 Kwiecień 2008, 13:39
Właśnie takie chcę zrobić! W poniedziałek będę miała deseczki
Czy mogłabyś zrobić zdjęcia nie pod światło? Kolczyki widać nie najgorzej, ale pożądam szczegółów
paper_doll, kolczyki fajowo wyszły.
ja mam tylko uwagę do samego sposobu mocowania bigli. nie myślałaś,żeby używać szpilek? na samym kolczyku byłoby wówczas widać tylko łepek od szpilki i nie psułoby tak efektu. to tak na marginesie
paper_doll, kolczyki fajowo wyszły.
ja mam tylko uwagę do samego sposobu mocowania bigli. nie myślałaś,żeby używać szpilek? na samym kolczyku byłoby wówczas widać tylko łepek od szpilki i nie psułoby tak efektu. to tak na marginesie
używam szpilek, ale gdy dziurka jest "narożna" niestety muszę robić "zawieszkę" w taki sposób
chyba, że masz może pomysł jak użyć szpilki w takiej deseczce?
a jaka jest różnica między pionową a ukośną deseczką? pytam serio, bo nie wiem. ja bym po prostu wsadziła szpilkę od przodu, wygięła z tyły i u góry zrobiła loopik. a jeśli się tak nie da, to może zamiast podwójnej linki jubilerskiej (bo to chyba linka?), przewlecz ją po prostu i u góry zrób pętelkę z kuleczką zaciskową. mam nadzieję,że coś z tego rozumiesz
Wiek: 34 Dołączyła: 11 Lut 2008 Posty: 165 Skąd: Warszawa
Ordery: Brak
Wysłany: 12 Kwiecień 2008, 14:29
paper_doll, bardzo dziękuję za tę drugą serię zdjęć!
A jeśli chodzi o zawieszki, to ja wcale nie jestem pewna, czy taki sposób psuje efekt. Mnie się podoba.
Talerz bardzo romantyczny: ze względu na motywy skojarzył mi się tytuł Lilla Weneda...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum