Myślę, ze Teresa mi głowy nie urwie, jeśli sie podepnę tutaj ze swoimi 2 zdjęciami. Zobaczcie o co mi dokładnie chodzi (retusz kwiatków, listków i łodyżek) :
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 2134 Skąd: Lublin
Ordery: Brak
Wysłany: 16 Czerwiec 2008, 17:14
Na prośbę znajomej zrobiłam zegar w podobnym stylu jak mój beżowy, ale ja swoje, a praca swoje. Nie jestem z niego zadowolona Te róże pierwotnie były naklejonym motywem papierowym, podczas prób cieniowania wyszło takie coś, no cóż nie zawsze wszystko się udaje.
hm... rzeczywiście "kwiotki" nie są najlepsze, ale ja raczej zmieniłabym kolorystykę niż motyw ... takie moje skromne zdanie wtedy bardziej zlałyby się z całością i stworzyły harmonijną kompozycję ...
_________________ Boże, daj mi pogodę ducha, bym mógł zaakceptować rzeczy, których
nie mogę zmienić, odwagę, by zmienić rzeczy, które mogę zmienić...
Teresa - ja pytałam poważnie. Mam w domu z 2000 koniczynek czterolistnych. Na działce jest takie poletko 100x100 cm i tam dziennie kilkanaście znajduję. Jak chcesz, to Ci kilka co ładniejszych podeślę. Nakleisz na te kwiatki, z których nie jesteś zadowolona i odwróci uwagę od tego co Ciebie w oczy kole. To mogłoby być ciekawe - takie maksymalne połączenie technik - decu, koronka, zdjęcia i prawdziwe koniczynki. Musiałabyś je potraktować tak jak papier. Ja tam szczerze mówiąc nie widzę jakiś szczególnych usterek, ale wiadomo - najgorzej jeśli Wykonawca czuje niedosyt. Przypomnij sobie Podkowińskiego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum