Pomogła: 1 raz Dołączyła: 07 Mar 2007 Posty: 1417 Skąd: Lublin
Ordery: Brak
Wysłany: 10 Luty 2008, 19:07
Dzięki dziewczyny
Gagusiu, krak to medium stamperii, a spękania pewnie dlatego takie różne, bo na bokach inaczej operowałam pędzlem, pewnie te ciągłe zawracania wpłynęły na to że spękania inne wyszły. Spodobał mi się ten krak, chyba najbardziej z wszystkich dotąd wypróbowanych, przede wszystkim dlatego że można go położyć na samym końcu i więcej nie lakierować, szybciutko schnie i pęka, jak dla mnie super sprawa.
_________________ Pozdrawiam. Teresa
Ostatnio zmieniony przez zebrzyca 10 Luty 2008, 19:08, w całości zmieniany 1 raz
Wszystko jak zawsze pięknie zrobione i z pomysłem. Bardzo podoba mi sie sposób, w ktory naniesiona została na puszkach farba, a właściwie 2 farby. Świetny efekt i wspaniały kolor. Brawo Zebrzyca
_________________ Zajmij się czymś. Dzięki temu czas stanie się twoim sprzymierzeńcem, a nie wrogiem. P. Coelho
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum