|
Zobacz posty bez odpowiedzi | Zobacz aktywne tematy
| Autor |
Wiadomość |
|
Lunaris
|
Temat postu: Witamy!!! (się) Wysłany: Pią Lut 05, 2010 6:26 pm |
|
 |
| Nie pisząca lady ;) |
 |
Dołączenie: Pią Lut 05, 2010 6:14 pm Posty: 1
|
|
Tarija i Lunaris to ta sama osoba. Dawno się tu nie odzywałam i zapomniałam dane konta. Zaczęłam robić biżuterię z koralików i dlatego postanowiłam częściej tu zaglądać. Witam wszystkich ponownie.
|
|
| Góra |
|
 |
|
noire
|
Temat postu: Witamy!!! (się) Wysłany: Sob Lut 06, 2010 7:15 pm |
|
 |
| Kandydatka na Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Sob Lut 06, 2010 6:58 pm Posty: 27
|
Witam wszystkie Panie!  Jestem początkującą, muszę powiedzieć to na początku. W moim domu kobiety od zawsze wyszywały, dziergały, robiły na szydełku, haftowały... Moja babcia robi prawdziwe cuda.  Ja jestem szczerze zafascynowana szyciem. Zaopatrzyłam się w kilka książek, maszynę i próbuję swoich sił, póki co dopiero uczę się podstaw, więc nie ma czym się chwalić, ale uwielbiam to co robię.  Mam nadzieję, że kiedyś będę na takim poziomie jak Wy.  Oprócz tego kiedyś wyszywałam krzyżykiem, niestety nie kręci mnie to kompletnie, ale potrafię to robić całkiem sprawnie i dobrze. Trochę szydełka i drutów też potrafię... No i ostatnio próbuję swoich sił w tworzeniu biżuterii z kamieni. Pozdrawiam Panie, mam nadzieję, że mimo mojego poziomu nie zostanę wyrzucona stąd, bo mam zamiar się udzielać.  I uczyć!
|
|
| Góra |
|
 |
|
rozella
|
Temat postu: Re: Witamy!!! (się) Wysłany: Nie Lut 07, 2010 6:33 am |
|
Dołączenie: Pią Sty 05, 2007 5:29 pm Posty: 4689 Miejscowość: Poznań
|
Witaj noire i zapoznawaj się z tematami, ktore CIe interesują. Co do wyrzucania, to poczytaj regulamin forum, tam jest napisane, za co można otrzymać bana 
_________________ " Wyobraznia jest ważniejsza od wiedzy...." Owidiusz
|
|
| Góra |
|
 |
|
oppamama
|
Temat postu: Witamy!!! (się) Wysłany: Pon Lut 08, 2010 8:18 am |
|
Dołączenie: Pon Lut 08, 2010 8:16 am Posty: 2
|
Witam się  Kocham szycie, choć inne robótki też nie sa mi obce. Obecnie jestem w ciąży, na zwolnieniu i szykuję własnoręcznie wyprawkę maluszkowi.
_________________ oppamama.blogspot.com www.oppamama.com
|
|
| Góra |
|
 |
|
noire
|
Temat postu: Re: Witamy!!! (się) Wysłany: Pon Lut 08, 2010 3:58 pm |
|
 |
| Kandydatka na Craftlady ;) |
 |
Dołączenie: Sob Lut 06, 2010 6:58 pm Posty: 27
|
rozella napisał(a): Witaj noire i zapoznawaj się z tematami, ktore CIe interesują. Co do wyrzucania, to poczytaj regulamin forum, tam jest napisane, za co można otrzymać bana  Od dwóch dni próbuję się oswoić z Forum (wczoraj mi coś nie działała ta strona o.O). Macie tutaj naprawdę masę tematów! jest co czytać.
|
|
| Góra |
|
 |
|
agafia1987
|
Temat postu: Witamy!!! (się) Wysłany: Wto Lut 09, 2010 11:50 am |
|
 |
| Początkująca Craftlady ;) |
 |
 |
Dołączenie: Wto Lut 09, 2010 11:37 am Posty: 87 Miejscowość: Wejherowo
|
Witam  Ja też jestem nowa. Od jakiegoś czasu bawię się w robienie biżuterii, nic wymyślenego, jedynie proste kolczyki. Czasami coś większego na zamówienie. Oprócz tego od kilku miesięcy siedzę w decoupage'u - pochłonęła mnie ta technika całkowicie. A od kilkunastu dni napalam się na scrapbooking. Czasami zdarza mi się posiedzieć z igłą i muliną. A teraz czekam na kilka dni wolnego od uczelni, aby zatracić się w tym wszystkim  Forum odwiedzam od jakiegoś czasu, nie wiem czemu dopiero teraz się zalogowałam  W każdym razie chętnie podzielę się swoimi pracami i pomysłami. Pozdrawiam serdecznie
_________________ moje prace na forum: agafia1987 blogagafia-art
|
|
| Góra |
|
 |
|
black_daisy
|
Temat postu: Witamy!!! (się) Wysłany: Czw Lut 11, 2010 9:10 am |
|
Dołączenie: Czw Lut 11, 2010 8:25 am Posty: 1 Miejscowość: Kraków
|
|
Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu zaglądam na wasze forum (ale dopiero dziś się zarejestrowałam). Jestem pełna podziwu dla waszych umiejętności i waszej kreatywności. Jestem początkująca jeśli chodzi o robótki ręczne, ale bardzo chętnie uczę się nowych technik. Takkie prace sprawiają mi ogromną radość. Obecnie zafascynowało mnie filcowanie, poza tym uczę się robienia biżuterii. Próbowałam także swoich sił w origami, makramie, hafcie krzyżykowym. Bardzo chciałabym nauczyć się techniki decoupage.
|
|
| Góra |
|
 |
|
asiek
|
Temat postu: Witamy!!! (się) Wysłany: Pią Lut 12, 2010 11:55 am |
|
Dołączenie: Pią Lut 12, 2010 11:46 am Posty: 7 Miejscowość: Śląsk
|
Witam wszystkich  zaglądam na forum od jakiegoś czasu, dzisiaj się w końcu zarejestrowałam  dzięki za całe mnóstwo przydatnych informacji, właśnie zaczęłam przygodę z filcowaniem, mam w planach też co nieco do szycia, więc na pewno skorzystam z Waszych porad. Pozdrowienia, Asia
|
|
| Góra |
|
 |
|
Maria G
|
Temat postu: Re: Witamy!!! (się) Wysłany: Pią Lut 12, 2010 3:19 pm |
|
Dołączenie: Czw Kwi 16, 2009 3:07 pm Posty: 15 Miejscowość: Bytów-pomorskie
|
|
Witam wszystkich ponownie-po dłuższej nieobecności na forum i cieszę się że nie zostałam wykreślona z forum,pozdrawiam
_________________ pozdrowienia z kaszubskich lasów moja galeria http://pl.fotoalbum.eu/Jola3
|
|
| Góra |
|
 |
|
dutar
|
Temat postu: Witamy!!! (się) Wysłany: Sob Lut 13, 2010 9:11 am |
|
 |
| Nie pisząca lady ;) |
 |
Dołączenie: Pią Lut 12, 2010 9:15 pm Posty: 1
|
to i ja się przywitam jestem zupełnie zielona ale spodobała mi się ręczna robota jeśli chodzi o zabawy z biżuterią, ze szczególnym uwzględnieniem kółeczek i postanowiłam na tym nie spoczywać. na forum szukam inspiracji i mam nadzieję zagościć tu na stałe
|
|
| Góra |
|
 |
|
Amvaradel
|
Temat postu: Witamy!!! (się) Wysłany: Nie Lut 14, 2010 2:55 pm |
|
 |
| Nie pisząca lady ;) |
 |
Dołączenie: Nie Lut 14, 2010 2:36 pm Posty: 3
|
Witam! Niedawno dzięki koleżance odkryłam to forum. Lubię robić biżuterię, głównie ze szkła witrażowego, choć nie tylko - koraliki, kamienie, druciki i inne takie też się przydają. Trochę też maluję, a co jakiś czas kusi mnie do innych technik  Pozdrawiam Wszystkie Użytkowniczki Forum 
_________________ www.amvaradel.com
|
|
| Góra |
|
 |
|
TuKara
|
Temat postu: Witamy!!! (się) Wysłany: Nie Lut 14, 2010 9:22 pm |
|
Dołączenie: Czw Paź 02, 2008 10:13 pm Posty: 1119 Miejscowość: Tunezja Medale: 2
|
|
| Góra |
|
 |
|
ulijanka
|
Temat postu: Witamy!!! (się) Wysłany: Pon Lut 15, 2010 9:05 am |
|
 |
| Goszcząca lady ;) |
 |
Dołączenie: Czw Lut 11, 2010 12:01 pm Posty: 8 Miejscowość: Łódź
|
Dzień dobry wszystkim  Zaczynam przygodę z forum i mam nadzieję na niezapomniane przeżycia kraftowe 
_________________ W nas jest to, czego szukamy, Nie trzeba za tym gonić.
|
|
| Góra |
|
 |
|
random_forest
|
Temat postu: Re: Witamy!!! (się) Wysłany: Pon Lut 15, 2010 12:21 pm |
|
 |
| Początkująca Craftlady ;) |
 |
 |
Dołączenie: Pią Sty 22, 2010 10:32 pm Posty: 91
|
Hej Jestem random_forest. Wpadałam tu od paru tygodni, kiedy to zapragnęłam coś ufilcować. Zachwyciły mnie Wasze prace i wiele się już nauczyłam ze wskazówek. Na razie wytrwale filcuję igłami, ale w planach mam opanowanie filcowania na mokro i stworzenie dziesiątek oszałamiająco eleganckich kapeluszy, pięknych szali i kolorowych kapci.  Poza tym, rysuję (doskonalę się na kolejnych wykładach  ). No i też myślę, że mogę być całkiem dumna z moich modelinowych ulepianek. Jak byłam mała, ciągle grzebałam w masach plastycznych i nagle stwierdziłam, że cały czas sprawia mi to przyjemność. Tak naprawdę, to lubię robić wszystko, co wymaga jakichś zdolności manualnych. I jestem zmienna, więc pewnie będę skakać z techniki na technikę i mam nadzieję mieć z tego duuużo radości!
|
 |
|
Mućka
|
Temat postu: Witamy!!! (się) Wysłany: Pon Lut 15, 2010 6:05 pm |
|
 |
| Nie pisząca lady ;) |
 |
Dołączenie: Pon Lut 15, 2010 5:47 pm Posty: 1
|
Witam:) Forum odkryłam przez przypadek, bardzo żałuję, że tak późno. Jestem przedstawicielką któregośtam już pokolenia kobiet dziergających, szydełkujących, haftujących. Po kądzieli nie odziedziczyłam zdolności tkackich, a szkoda. Niestety moja córka nie przejawia zainteresowania robótkami i może to ja będę ostatnią z rodu robótkarek A teraz przystępuję do buszowania, podziwiania i podglądania dziełek innych Forumowiczek.
|
|
| Góra |
|
 |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|
|