Serdecznie pozdrawiam wszystkie dziewczyny, które mają w głowie motyle i którym się chce - czyli Was

Długo się czaiłam, aż w końcu zrobiłam ten krok - zarejestrowałam się. Onieśmielacie mnie swoim talentem, ale jeżeli nie uda mi się wam dorównać, to przynajmniej dużo się nauczę.
Na razie nieśmiało myślę o własnym blogu, a póki co będę się przyglądać forum i czytać
Mam już tu jedną soul-sister, która jest moją inspiracją i źródłem craftowej energii. I dzięki niej tu jestem, a kto wie gdzie jeszcze będę dzięki naszej przyjaźni
Do tej pory moją specjalizacją była biżuteria oraz decu. Ostatnio moje serce podbił scrapbooking i na razie rozwijam skrzydła w tej dziedzinie. Jestem wręcz zauroczona tą techniką, co odbija się niestety bardzo poważnie na moim portfelu.
Prywatnie miłośniczka Gałczyńskiego, która uwielbia gotować w swojej kuchni prawie wymarzonej (nie jest do końca wymarzona, bo w bloku, ale do tego, aby była w starym domu też kiedyś dojdę), którą sama wymyśliłam i urządziłam. A gotuję dla swojego kochanego męża poślubionego w połowie maja oraz wszystkich tych, którzy nas odwiedzają.
Słowa kluczowe dla mnie: wieś, zapach dojrzałego zboża, chleb, prababcia, kolory, turkus, symetria, tajemnicze zakamarki, poezja, przyjaciele, woda. Dużo wody

No i jeszcze dużo słów kluczowych, ale ja się jak zwykle strasznie rozpisałam..
Pozdrawiam serdecznie,
Akacja