Witamy!!! (się)

Poznajmy się, spotkajmy się!!!

Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca, Gagu, rozella

Witamy!!! (się)

Postprzez Jóśka » Wto Lip 28, 2009 7:23 pm

hehehehe, witaj, zainteresowania i umiejętności mamy bardzo podobne, także już możemy podać sobie ręce... :ok:
always look on the bright side of life...
Awatar użytkownika
Jóśka
Craftlady Profesor ;)
Craftlady Profesor ;)

Dołączenie: Śro Cze 24, 2009 8:21 pm
Miejscowość: Łódź
Medale: 1
 (1)

Reklama
Uzależniona Craftlady ;)
Uzależniona Craftlady ;)

Re: Witamy!!! (się)

Postprzez annixa » Wto Lip 28, 2009 7:47 pm

Witam wszystkich bardzo serdecznie!

Hobbystycznie tworzę biżuterię a ostatnio zapragnęłam pobawić się z fimo. Szukając inf. o fimo dotarłam tutaj i bardzo mi się spodobało więc dołączam.

Tyle genezy :) witajcie!
annixa

Dołączenie: Wto Lip 28, 2009 7:40 pm

Witamy!!! (się)

Postprzez dodzia » Wto Lip 28, 2009 8:31 pm

tutaj jest kopalnia wiedzy chyba już w każdym robótkowym temacie, bo jeżeli craftki tworzą sandałki indyjskie to już chyba nic nie brakuje ;) :D ....witajcie nowe przyjaciólki....łaźcie, szukajcie i koniecznie pokazujcie co same tworzycie.... :kiss:
Awatar użytkownika
dodzia
Uzależniona Craftlady ;)
Uzależniona Craftlady ;)

Dołączenie: Wto Kwi 08, 2008 10:51 am
Miejscowość: Tczew

Postprzez Fala » Czw Lip 30, 2009 3:14 pm

Witam!

Wita się i melduje nowa forumowiczka, której zamarzyło się rozpocząć przygodę z igłą i nitką. Mam nadzieję, że jakoś to z tym będzie ;)
Pozdrawiam
Fala

Dołączenie: Czw Lip 30, 2009 3:09 pm

Postprzez gaska balbinka » Pią Lip 31, 2009 10:59 am

Jak obyczaj nakazuje, najpierw powinnam się przywitać, zanim zacznę się panoszyć na forum ;)

Podglądam forum już od kilku dni, ale zarejestrowałam się (nie bez przeszkód) dopiero dziś. Tak więc witam serdecznie wszystkie Craftladies i mam nadzieję, że będzie nam się tu miło pisało i czerpało inspiracje :)
gaska balbinka

Dołączenie: Pią Lip 31, 2009 10:54 am
Miejscowość: Warszawa

Witamy!!! (się)

Postprzez Jóśka » Pią Lip 31, 2009 2:43 pm

witojcie!!!
Awatar użytkownika
Jóśka
Craftlady Profesor ;)
Craftlady Profesor ;)

(1)

Witamy!!! (się)

Postprzez manhamana » Pią Lip 31, 2009 8:21 pm

Witam Wszystkich!!!!!!!!!!!
Na forum od dzisiaj, zachwycam sie od wczoraj rewelacyjne miejsce w sieci. Generalnie od zawsze cos robie a od miesiaca z kawałkiem biżuterie z kamieni półszlachetnych i za namową kumpeli nabyłam filcowe "gotowce" do kolczyków i motek czesanki. Muszę podziekowac za wszystkie porady bo dzieki nim robienie kulek jest bardzo łatwe choc zdazyłam wypracowac własny szybki sposób robienia kulki nad kranem :) szybko i sie nie nachlapie w koło :)
serdecznie pozdrawiam
manhamana
Prawdziwa Craftlady ;)
Prawdziwa Craftlady ;)

Dołączenie: Pią Lip 31, 2009 2:08 pm

Postprzez dc.devis » Pią Lip 31, 2009 10:23 pm

Witam serdecznie wszystkie Craftladies :)

Na forum trafiłam w poszukiwaniu informacji o filcowaniu. Znalazłam tu sporo przydatnych info, za które dziękuję:) Ech.. i tyle tu pięknych rzeczy :)
Pozdrawiam
dc.devis

Dołączenie: Pią Lip 31, 2009 9:57 pm

Witamy!!! (się)

Postprzez bosastopka » Pon Sie 03, 2009 7:46 pm

Więc przywitam się i ja :-)

Forum to odwiedzam namiętnie od dłuższego czasu, ale nigdy na nim nie pisałam. Czas ten błąd naprawić :-)
Jest tyle technik do poznania!! A to forum to istna ich kopalnia! Ja osobiście swoich sił próbuję teraz w biżuterii, fascynuje mnie przede wszystkim trudna sztuka wire wrapping i mam nadzieję, że niedługo choć trochę jej się nauczę :-)

Pozdrawiam wszystkich!
http://bosastopka.blox.pl/html
bosastopka

Dołączenie: Czw Lut 19, 2009 1:25 pm
Miejscowość: Wrocław

Witamy!!! (się)

Postprzez kleo » Pon Sie 03, 2009 9:30 pm

pozdrawiam wszystkich :) ja tez jestem tu nowa
ale mam nadzieje ze bedzie milo tu goscic czesto .robie bizuterie z modeliny i nie tylko
ale takze robotki reczne /szydelko i druty/ stawiam pierwsze kroki w rysunku/
aktualnie lepie aniolki.zalozylam dzisiaj tez swoj blog
mam nadzieje ze poznam tu wiele ciekawyych osob pozdrawiam kleo :>
kleo

Dołączenie: Pon Sie 03, 2009 5:25 pm

Witamy!!! (się)

Postprzez Jóśka » Wto Sie 04, 2009 9:02 am

Kleo, poznasz tu wiele ciekawych osób.... witamy!!!
Awatar użytkownika
Jóśka
Craftlady Profesor ;)
Craftlady Profesor ;)

(1)

Witamy!!! (się)

Postprzez swientakrowa » Pon Sie 10, 2009 6:00 pm

Witam Panie!
To mój trzeci dzień na forum i ponieważ czuję się zadomowiona, postanowiłam się przedstawić.
Muszę przyznać, że jestem pod ogromnym wrażeniem kreatywności, ale i dokładności wykonania Waszych dzieł. W porównaniu z nimi moje prace to niestety dopiero amatorszczyzna. Ponieważ zajmuje się wszystkim po trochu, to tak na prawdę nie jestem dobra w niczym. Dlatego mam nadzieję, że dużo się tu nauczę, konkretnych technik. Pomimo że mam miliony pomysłów, to często "umierają w butach" z powodu braków warsztatowych.
Pozdrawiam serdecznie.
Ostatnio edytowany przez swientakrowa, Nie Kwi 18, 2010 9:55 am, edytowano w sumie 1 raz
swientakrowa

Dołączenie: Sob Sie 08, 2009 10:12 pm

Witam serdecznie :)

Postprzez Noriko » Wto Sie 11, 2009 9:00 am

Cieszę się, że trafiłam do tak fajnego grona robótkomaniaczek :D Jestem w bardzo duuuużym stopniu uzależniona od szydełka, drutów i igły :angel: czasem miewam problemy natury technicznej :ninja: tak więc licze na Waszą pomoc :help:
Niestety jakiś czas temu straciłam cały swó warsztat, gdyż przeprowadzaliśmy sie baaardzo daleko i niestety przy słodkiej gromadce domowników, zmuszona zostałam wyselekcjonować "tylko" niezbedne rzeczy "do zycia" :cry: a moj warsztat został... :shout:
Teraz jestem na etapie kompletowania na nowo :ok: Do rzeczy, zacieram już ręce i szykuję się na firankę (szykuję już szydło) :kat: jeszcze nie wybrałam schematu, ale tu na forum sporo ciekawych znalazłam, więc, może coś wkrótce będzie :mrgeen:
Jeszcze raz podkreślam, że ogromnie jestem uradowana rejestracją na forum podobnych do mnie, czyli kochających robótki :D
Ostatnio edytowany przez Noriko, Wto Sie 11, 2009 10:18 am, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Noriko
Goszcząca lady ;)
Goszcząca lady ;)

Dołączenie: Wto Sie 11, 2009 8:43 am
Miejscowość: Sco

Postprzez Ramona » Wto Sie 11, 2009 9:13 am

Witam serdecznie kolejna osobke :) i juz nie moge sie doczekac efektow dziergania:)
Pozdrawiam
Ramona
Kandydatka na Craftlady ;)
Kandydatka na Craftlady ;)

Dołączenie: Pią Lut 16, 2007 12:33 pm
Miejscowość: Łódź - Hamburg

Postprzez rozella » Wto Sie 11, 2009 10:34 am

Witaj i baw się tutaj dobrze :) wyciełam to co niepotrzebne, bo już niepotrzebne prawda ? ;)
„Pomnij, że sąd laika, gdy mówi o dziele, o dziele mówi mało, o laiku wiele..."

http://toitam.blogspot.com/[/color]
Awatar użytkownika
rozella
Craftlady moderatorka ;)
Craftlady moderatorka ;)

Dołączenie: Pią Sty 05, 2007 6:29 pm
Miejscowość: Poznań

PoprzedniaNastępna

Powróć do Witamy!!!!

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości