Moderatorzy: sasilla, rozella, Gagu, elenuke, zebrzyca

) ,
)

Szczególnie zaczytałam się w tematach o fimo i masach plastycznych, ponieważ wpadłam ostatnio w szaleństwo koralikowe
Wiele z Waszych rad uchroniło mnie przed popełnieniem różnych podstawowych błędów, które inaczej bym popełniła i które pewnie by mnie zniechęciły do fimo. A tak mam świetną zabawę
Dziękuję 

Kręcę się na tym forum już od dłuższego czasu, ale w końcu postanowiłam się przywitać i wnieść tu coś od siebie. Parę miesięcy temu z wielkiego dołka pomogło mi wyjść robienie biżuterii, które powoli staje się moją pasją. Na tym forum dowiedziałam się, że równie piękna jak z koralików, wygląda biżuteria z filcu czy frywolitek - zaczęłam więc próbować tych technik. Do robienia fimo jeszcze dojdę...

do wszelkich robóteki stąd moje początki w decoupagowaniu. Alekorci mnie i bizuteria i flicowanie i scrapowanie...Wszystko!!!

moje marzenia są czasami rozbieżne w moimi predyspozycjami i talentami, ale staram się tym nie zrażać i choć dążę namiętnie do perfekcji, to priorytetem w tych działaniach jest dla mnie czerpanie przyjemności. własnej.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości