Witamy!!! (się)

Poznajmy się, spotkajmy się!!!

Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca, Gagu, rozella

Witamy!!! (się)

Postprzez Chanderella » Sob Sty 30, 2010 7:03 pm

Cześć wszystkim ;)
Mam na imie Agata i jestem nową użytowniczką i wsumie dopiero zaczynam przygode z kreatywnymi pracami. Zrejestrowałam się, żeby właśnie podpatrzyć kilka pomysłów ;).
Awatar użytkownika
Chanderella
Goszcząca lady ;)
Goszcząca lady ;)

Dołączenie: Sob Sty 30, 2010 7:00 pm
Miejscowość: Łęczna/Lublin

Reklama
Uzależniona Craftlady ;)
Uzależniona Craftlady ;)

Re: Witamy!!! (się)

Postprzez daglo » Nie Sty 31, 2010 9:31 pm

Witajcie :papa:
podczytuje Was i podziwiam od jakiegos czasu, pociagaja mnie rozne robotki reczne, glownie szyje a od czasu do czasu haftuje i szydelkuje, mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona :)
daglo

Dołączenie: Nie Paź 18, 2009 3:35 pm

Witamy!!! (się)

Postprzez zebrzyca » Nie Sty 31, 2010 10:50 pm

Witajcie dziewczyny. Rozgośćcie się i pochwalcie się swoimi pracami.
Pozdrawiam. Teresa
Image
Awatar użytkownika
zebrzyca
Craftlady moderatorka ;)
Craftlady moderatorka ;)

Dołączenie: Śro Mar 07, 2007 7:40 pm
Miejscowość: Lublin
Medale: 4
 (2)  (2)

Postprzez Kathinna » Pon Lut 01, 2010 11:44 am

Witam wszystkie forumki :)

Że też ja dopiero teraz znalazłam to forum, ale lepiej późno niż wcale ;)

Czytam czytam i się naczytać i naoglądać oczywiście nie mogę :)

Sama troszkę koralikuję, w sensie wyplatanek koralikowych, ostatnio nawet kilka wrapków zrobiła, ale krzywe takie ;)
A teraz kiedy tutaj tyle wszystkiego... Chciałabym wszystkiego się naumieć! I nie wiem za co się zabrać!

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Kathinna

Dołączenie: Nie Sty 31, 2010 7:20 pm

Witamy!!! (się)

Postprzez Olexy » Wto Lut 02, 2010 10:18 pm

Czeeeść wszystkim- tu Ola! :)
Trafiłam tu, całkiem przypadkiem- szukając sposobu na filcowanie na mokro. I zatkało mnie! Tyle tematów, pomysłów, porad, ślicznych prac! Oooch!
Ja raczej zajmuję się fotografią niż 'robótkami ręcznymi' ale kiedy przyszedł mróz i długie zimowe wieczory zabrałam się za prasowanie koralików i przyszła ochota na więcej. :D
Jestem bardzo początkująca- w decoupage jakiś miesiąc temu wciągnęła mnie mama, a od tygodnia próbuję sobie filcować, z tym, że dopiero dziś zaczęłam na sucho (ach ta poczta i czekanie na igły!)
nooo to chyba tyle. ;)
Awatar użytkownika
Olexy

Dołączenie: Śro Sty 27, 2010 2:37 am
Miejscowość: Warszawa ♥

Postprzez magdi » Śro Lut 03, 2010 9:01 am

Witajcie :) mam na imię Magda i trafiłam tu dzięki blogowi Oli Smith, który podpatruję od jakiegoś czasu. Poza tym strasznie wkręciłam się w filcowanie. Wczoraj odebrałam paczkę z czesanką i pół nocy filcowałam. Na razie to mi średnio wychodzi, ale z Was tutaj są mistrzynie, dlatego mam nadzieję się wiele nauczyć :)
Pozdrawiam wszystkie forumki :)
magdi

Dołączenie: Wto Lut 02, 2010 5:11 pm

Postprzez sienniek » Czw Lut 04, 2010 8:20 am

Witam wszystkich
Jestem tu nowa. Do tej pory tylko oglądałam Wasze prace i zachwycałam się, robicie piękne rzeczy :) Najczęściej zaglądam na forum o filcu bo to mój ukochany materiał. Pozdrawiam wszystkich bardzo ciepło :)
sienniek
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Pią Cze 19, 2009 12:16 pm

Witamy!!! (się)

Postprzez Lunaris » Pią Lut 05, 2010 7:26 pm

Tarija i Lunaris to ta sama osoba. Dawno się tu nie odzywałam i zapomniałam dane konta. Zaczęłam robić biżuterię z koralików i dlatego postanowiłam częściej tu zaglądać. Witam wszystkich ponownie.
Lunaris

Dołączenie: Pią Lut 05, 2010 7:14 pm

Witamy!!! (się)

Postprzez noire » Sob Lut 06, 2010 8:15 pm

Witam wszystkie Panie! :)
Jestem początkującą, muszę powiedzieć to na początku.
W moim domu kobiety od zawsze wyszywały, dziergały, robiły na szydełku, haftowały... Moja babcia robi prawdziwe cuda. :)
Ja jestem szczerze zafascynowana szyciem. Zaopatrzyłam się w kilka książek, maszynę i próbuję swoich sił, póki co dopiero uczę się podstaw, więc nie ma czym się chwalić, ale uwielbiam to co robię. :) Mam nadzieję, że kiedyś będę na takim poziomie jak Wy. :)
Oprócz tego kiedyś wyszywałam krzyżykiem, niestety nie kręci mnie to kompletnie, ale potrafię to robić całkiem sprawnie i dobrze. Trochę szydełka i drutów też potrafię... No i ostatnio próbuję swoich sił w tworzeniu biżuterii z kamieni. :)

Pozdrawiam Panie, mam nadzieję, że mimo mojego poziomu nie zostanę wyrzucona stąd, bo mam zamiar się udzielać. :) I uczyć!
noire
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Sob Lut 06, 2010 7:58 pm

Postprzez rozella » Nie Lut 07, 2010 7:33 am

Witaj noire i zapoznawaj się z tematami, ktore CIe interesują. Co do wyrzucania, to poczytaj regulamin forum, tam jest napisane, za co można otrzymać bana :>
„Pomnij, że sąd laika, gdy mówi o dziele, o dziele mówi mało, o laiku wiele..."

http://toitam.blogspot.com/[/color]
Awatar użytkownika
rozella
Craftlady moderatorka ;)
Craftlady moderatorka ;)

Dołączenie: Pią Sty 05, 2007 6:29 pm
Miejscowość: Poznań

Witamy!!! (się)

Postprzez oppamama » Pon Lut 08, 2010 9:18 am

Witam się :) Kocham szycie, choć inne robótki też nie sa mi obce. Obecnie jestem w ciąży, na zwolnieniu i szykuję własnoręcznie wyprawkę maluszkowi.
Awatar użytkownika
oppamama

Dołączenie: Pon Lut 08, 2010 9:16 am

Postprzez noire » Pon Lut 08, 2010 4:58 pm

rozella napisał(a):Witaj noire i zapoznawaj się z tematami, ktore CIe interesują. Co do wyrzucania, to poczytaj regulamin forum, tam jest napisane, za co można otrzymać bana :>

Od dwóch dni próbuję się oswoić z Forum (wczoraj mi coś nie działała ta strona o.O). Macie tutaj naprawdę masę tematów! jest co czytać.
noire
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Sob Lut 06, 2010 7:58 pm

Witamy!!! (się)

Postprzez agafia1987 » Wto Lut 09, 2010 12:50 pm

Witam :)

Ja też jestem nowa. Od jakiegoś czasu bawię się w robienie biżuterii, nic wymyślenego, jedynie proste kolczyki. Czasami coś większego na zamówienie. Oprócz tego od kilku miesięcy siedzę w decoupage'u - pochłonęła mnie ta technika całkowicie. A od kilkunastu dni napalam się na scrapbooking. Czasami zdarza mi się posiedzieć z igłą i muliną. A teraz czekam na kilka dni wolnego od uczelni, aby zatracić się w tym wszystkim :)

Forum odwiedzam od jakiegoś czasu, nie wiem czemu dopiero teraz się zalogowałam :) W każdym razie chętnie podzielę się swoimi pracami i pomysłami.

Pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
agafia1987
Prawdziwa Craftlady ;)
Prawdziwa Craftlady ;)

Dołączenie: Wto Lut 09, 2010 12:37 pm

Witamy!!! (się)

Postprzez black_daisy » Czw Lut 11, 2010 10:10 am

Witam wszystkich.
Od jakiegoś czasu zaglądam na wasze forum (ale dopiero dziś się zarejestrowałam). Jestem pełna podziwu dla waszych umiejętności i waszej kreatywności.
Jestem początkująca jeśli chodzi o robótki ręczne, ale bardzo chętnie uczę się nowych technik. Takkie prace sprawiają mi ogromną radość. Obecnie zafascynowało mnie filcowanie, poza tym uczę się robienia biżuterii. Próbowałam także swoich sił w origami, makramie, hafcie krzyżykowym. Bardzo chciałabym nauczyć się techniki decoupage.
Awatar użytkownika
black_daisy

Dołączenie: Czw Lut 11, 2010 9:25 am
Miejscowość: Kraków

Witamy!!! (się)

Postprzez asiek » Pią Lut 12, 2010 12:55 pm

Witam wszystkich :)
zaglądam na forum od jakiegoś czasu, dzisiaj się w końcu zarejestrowałam :)
dzięki za całe mnóstwo przydatnych informacji, właśnie zaczęłam przygodę z filcowaniem, mam w planach też co nieco do szycia, więc na pewno skorzystam z Waszych porad.
Pozdrowienia,
Asia
Awatar użytkownika
asiek

Dołączenie: Pią Lut 12, 2010 12:46 pm
Miejscowość: Śląsk

PoprzedniaNastępna

Powróć do Witamy!!!!

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości