Mam na imie Agata i jestem nową użytowniczką i wsumie dopiero zaczynam przygode z kreatywnymi pracami. Zrejestrowałam się, żeby właśnie podpatrzyć kilka pomysłów
.
Forum Rękodzieło, decoupage, szydełkiem, filcowanie, na drutach, craft, sutasz, biżuteria, ręcznie, DIY, tutorial, reklama
Moderatorzy: sasilla, elenuke, zebrzyca, Gagu, rozella

.

mam na imię Magda i trafiłam tu dzięki blogowi Oli Smith, który podpatruję od jakiegoś czasu. Poza tym strasznie wkręciłam się w filcowanie. Wczoraj odebrałam paczkę z czesanką i pół nocy filcowałam. Na razie to mi średnio wychodzi, ale z Was tutaj są mistrzynie, dlatego mam nadzieję się wiele nauczyć 

Najczęściej zaglądam na forum o filcu bo to mój ukochany materiał. Pozdrawiam wszystkich bardzo ciepło 

Mam nadzieję, że kiedyś będę na takim poziomie jak Wy. 
I uczyć!

Kocham szycie, choć inne robótki też nie sa mi obce. Obecnie jestem w ciąży, na zwolnieniu i szykuję własnoręcznie wyprawkę maluszkowi.rozella napisał(a):Witaj noire i zapoznawaj się z tematami, ktore CIe interesują. Co do wyrzucania, to poczytaj regulamin forum, tam jest napisane, za co można otrzymać bana

W każdym razie chętnie podzielę się swoimi pracami i pomysłami. 

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości