Witamy!!! (się)

Poznajmy się, spotkajmy się!!!

Moderatorzy: sasilla, Gagu, elenuke, zebrzyca, rozella

Re: Witamy!!! (się)

Postprzez Maria G » Pią Lut 12, 2010 4:19 pm

Witam wszystkich ponownie-po dłuższej nieobecności na forum i cieszę się że nie zostałam wykreślona z forum,pozdrawiam
pozdrowienia z kaszubskich lasów
http://jola-jola.blogspot.com/
zapraszam do mojego sklepiku http://maria.otwarte24.pl/
Awatar użytkownika
Maria G
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Czw Kwi 16, 2009 4:07 pm
Miejscowość: Bytów-pomorskie

Reklama
Uzależniona Craftlady ;)
Uzależniona Craftlady ;)

Witamy!!! (się)

Postprzez dutar » Sob Lut 13, 2010 10:11 am

to i ja się przywitam :)

jestem zupełnie zielona ale spodobała mi się ręczna robota jeśli chodzi o zabawy z biżuterią, ze szczególnym uwzględnieniem kółeczek i postanowiłam na tym nie spoczywać.
na forum szukam inspiracji i mam nadzieję zagościć tu na stałe
dutar
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Pią Lut 12, 2010 10:15 pm

Witamy!!! (się)

Postprzez Amvaradel » Nie Lut 14, 2010 3:55 pm

Witam!
Niedawno dzięki koleżance odkryłam to forum. Lubię robić biżuterię, głównie ze szkła witrażowego, choć nie tylko - koraliki, kamienie, druciki i inne takie też się przydają. Trochę też maluję, a co jakiś czas kusi mnie do innych technik :)
Pozdrawiam Wszystkie Użytkowniczki Forum :)
Amvaradel

Dołączenie: Nie Lut 14, 2010 3:36 pm

Witamy!!! (się)

Postprzez TuKara » Nie Lut 14, 2010 10:22 pm

witam cieplutko!
Awatar użytkownika
TuKara
Prawdziwa Craftlady ;)
Prawdziwa Craftlady ;)

Dołączenie: Czw Paź 02, 2008 11:13 pm
Miejscowość: Tunezja
Medale: 2
 (1)  (1)

Witamy!!! (się)

Postprzez ulijanka » Pon Lut 15, 2010 10:05 am

Dzień dobry wszystkim :)
Zaczynam przygodę z forum i mam nadzieję na niezapomniane przeżycia kraftowe :)
W nas jest to, czego szukamy, Nie trzeba za tym gonić.
ulijanka
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Czw Lut 11, 2010 1:01 pm
Miejscowość: Łódź

Postprzez random_forest » Pon Lut 15, 2010 1:21 pm

Hej :papa:
Jestem random_forest. Wpadałam tu od paru tygodni, kiedy to zapragnęłam coś ufilcować. Zachwyciły mnie Wasze prace i wiele się już nauczyłam ze wskazówek. Na razie wytrwale filcuję igłami, ale w planach mam opanowanie filcowania na mokro i stworzenie dziesiątek oszałamiająco eleganckich kapeluszy, pięknych szali i kolorowych kapci. :mrgeen:
Poza tym, rysuję (doskonalę się na kolejnych wykładach :P ). No i też myślę, że mogę być całkiem dumna z moich modelinowych ulepianek. Jak byłam mała, ciągle grzebałam w masach plastycznych i nagle stwierdziłam, że cały czas sprawia mi to przyjemność.
Tak naprawdę, to lubię robić wszystko, co wymaga jakichś zdolności manualnych. I jestem zmienna, więc pewnie będę skakać z techniki na technikę i mam nadzieję mieć z tego duuużo radości!
Tak jakby zaczynam blogować... Random Forest
Awatar użytkownika
random_forest
Kandydatka na Craftlady ;)
Kandydatka na Craftlady ;)

Dołączenie: Pią Sty 22, 2010 11:32 pm

Witamy!!! (się)

Postprzez Mućka » Pon Lut 15, 2010 7:05 pm

Witam:)
Forum odkryłam przez przypadek, bardzo żałuję, że tak późno.
Jestem przedstawicielką któregośtam już pokolenia kobiet dziergających, szydełkujących, haftujących. Po kądzieli nie odziedziczyłam zdolności tkackich, a szkoda. Niestety moja córka nie przejawia zainteresowania robótkami i może to ja będę ostatnią z rodu robótkarek :(

A teraz przystępuję do buszowania, podziwiania i podglądania dziełek innych Forumowiczek.
Mućka

Dołączenie: Pon Lut 15, 2010 6:47 pm

Postprzez rafka » Śro Lut 17, 2010 4:49 pm

Ja też witam wszystkich.

Tak tu czasem zaglądam, z rzadka nawet coś naskrobię, ale jeszcze nie napisałam nic o sobie. Więc tak:....ja głównie filcuję. Filcuję, filcuję i filcuję. Zazwyczaj igiełkam i w celu stworzenia jakiegoś stwora biżuteryjnego. Ostatnio coraz bardziej fascynuje mnie też ceramika. Ech, to by dopiero było mieć chociaż taki tyci tyci piecyk do wypalania w domu... Zostawiam to w sferze marzeń, a póki co oddaję się surfowaniu po forum. Zanim naoszczędzam na piecyk i szkliwa, nauczę się może tutaj jak należy obchodzić się z gliną. I na pewno więcej o filcowaniu na mocno, bo to przecież temat rzeka, a dopiero delikatnie przeze mnie dotknięty. Pozdrawiam ciepło!
rafka
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Pon Sie 25, 2008 3:01 pm
Miejscowość: Warszawa

Witamy!!! (się)

Postprzez AnetaA » Śro Lut 17, 2010 11:11 pm

Również witam,bo zwariowałam na punkcie filcowania,strasznie mi sie to podoba.Robię również biżuterię,ale nie z filcu,a tak poza tym jestem nauczycielką.Naczytałam sie wskazówek,zamówiłam materiały i od wtorku mam już na koncie trzy kwiaty i jeden szal.
Pozdrawiam wszystkie maniaczki prac ręcznych,Aneta
AnetaA
Uzależniona Craftlady ;)
Uzależniona Craftlady ;)

Dołączenie: Śro Lut 17, 2010 11:06 pm

Witamy!!! (się)

Postprzez BasiaK » Pią Lut 19, 2010 12:08 pm

Witam serdecznie

Poki co cichaczem obserwuje :D
Fimo mam i zrobilam nawet kwiatka :cool:
Druga sprawa to filce 8-)
BasiaK

Dołączenie: Czw Lut 18, 2010 5:51 pm

Witamy!!! (się)

Postprzez tydea » Wto Lut 23, 2010 1:45 pm

Witam serdecznie,chciałam się przywitać.Zaczynam swoja przygodę z patchworkiem.Mam nadzieje ze znajdę tu duzo wskazówek i odpowiedzi na moje pytania.Pomysl z klasami do nauki dla poczatkujacych -rewelacja.Mam nadzieje ze tez sie zapisze :)
Awatar użytkownika
tydea

Dołączenie: Wto Lut 23, 2010 1:35 pm

Witamy!!! (się)

Postprzez Jóśka » Śro Lut 24, 2010 2:51 pm

witajcie dziewczyny!!! zapewniam, że znajdzie każda z Was to, czego potrzebuje ;) pozdrawiam!
always look on the bright side of life...
Awatar użytkownika
Jóśka
Craftlady Profesor ;)
Craftlady Profesor ;)

Dołączenie: Śro Cze 24, 2009 8:21 pm
Miejscowość: Łódź
Medale: 1
 (1)

Witamy!!! (się)

Postprzez cecylia » Czw Lut 25, 2010 3:01 pm

Witam mam na swoim koncie kilka prac patchworkowych, szyciowych, a teraz zwariowałam na filcowanki i to przez córcie. Zachciało się dziecięciu kolczyków z kulek filcówek. Obecnie jestem na bezrobociu, więc czasu pod dostatkiem, gorzej z kasą. Ale co tam będę się rozwijać twórczo. Super że jesteście.
cecylia

Dołączenie: Pon Lut 22, 2010 9:24 am

Witamy!!! (się)

Postprzez olena » Czw Lut 25, 2010 7:31 pm

Serdecznie witam i pozdrawiam wszystkich! :) Właśnie zabieram się do szycia,po rocznej przerwie ;) Co z tego będzie aż boję się pomyśleć :D
olena
olena

Dołączenie: Czw Lut 25, 2010 4:27 pm

Postprzez miriamart » Pią Lut 26, 2010 3:15 pm

Witam wszystkich. :> Bardzo fajne jest to forum. Mnie najbardziej interesuja kartki bo tym się zajmuję... :)
Awatar użytkownika
miriamart
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Pią Lut 26, 2010 2:57 pm

PoprzedniaNastępna

Powróć do Witamy!!!!

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości