Witamy!!! (się)

Poznajmy się, spotkajmy się!!!

Moderatorzy: sasilla, rozella, Gagu, elenuke, zebrzyca

Re: Witamy!!! (się)

Postprzez Izolda » Pią Lut 26, 2010 4:38 pm

Dzień dobry :>

Do tej pory zajmowałam się szydełkowaniem, frywolitkami, nie obcy jest mi haft krzyżykowy i druty, ostatnio miałam okazję poznać technikę decoupage. A na forum trafiłam szukając informacji o filcowaniu. Witam wszystkich serdecznie.
Izolda

Dołączenie: Pon Lut 22, 2010 8:13 pm
Miejscowość: Wrocław

Reklama
Uzależniona Craftlady ;)
Uzależniona Craftlady ;)

Postprzez Ariana_ » Nie Lut 28, 2010 5:45 pm

Witam,witam :D
Zarejestrowałam się tu chyba przedwczoraj. Albo przed-przedwczoraj.
Ada jestem.
Czym się zajmuję ? Podstawy fimo,no i chcę zacząć przygodę z decoupage ;). Więc cierpliwości,jak już wszystko opanuję,to na pewno będę bardziej aktywna ! 8-)
Ariana_

Dołączenie: Pią Lut 26, 2010 5:40 pm

Postprzez Melante » Nie Lut 28, 2010 8:20 pm

Witam!

Jestem Kaśka... zajmuję się wieloma rzeczami po trochu. Ale głównie haftuję (szczególnie na bluzkach i torebkach). Ostatnio zapragnęłam nauczyć się robienia na drutach... I tak Was znalazłam. :>

Życzcie mi wytrwałości, bo mam zaawansowane "startitis"... ;)

Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Melante

Dołączenie: Nie Lut 28, 2010 8:10 pm
Miejscowość: Poznań

Postprzez Ewanka » Pon Mar 01, 2010 12:44 am

Cześć, jestem Ewa. Zajmowałam się wieloma sprawkami: malowałam na szkle, desce, płycie i płótnie. Mam na swoim koncie wiele użytków takich jak szafki na klucze, wieszaczki, wazony, lampiony itp podobne drobiazgi do domu.
Ostatnio zainteresowałam się filcowaniem. Zaczynam dopiero, bardzo nieśmiało. Oglądam , ale największą radość sprawiło mi to, iż trafiłam do Was, na to forum. Jesteście artystkami w pełnym tego słowa znaczeniu. Podziwiam, podziwiam i jeszcze raz podziwiam.
Podpatruje i już planuję co zrobię :)
Pierwsze swoje filcaki pokazałam w galerii :)
Marzę o filcowaniu na mokro i zrobieniu pięknego szala i kapelusza.... Może kiedyś......
Ewanka
Goszcząca lady ;)
Goszcząca lady ;)

Dołączenie: Nie Lut 28, 2010 9:07 pm
Miejscowość: Otorowo/Solec Kujawski

Postprzez rogalm1 » Pon Mar 01, 2010 1:19 pm

Witam serdecznie, mam na imię Monika, moją najnowszą pasją są frywolitki. Największy problem niestety mam z ładną ich ekspozycją, jakoś kiepski ze mnie fotograf :( Bardzo chciałabym poznać Wasze obiektywne zdanie na temat tego co prezentuję na stronie www.frywolitki.karo.la Cieszę się, że znalazłam sie wśród tylu osób cudownie zakręconych!
rogalm1
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Pon Mar 01, 2010 1:07 pm
Miejscowość: Kraków

Postprzez ewalukas » Śro Mar 03, 2010 11:16 am

Witam serdecznie :>
mam na imię Ewa, mam dwie córy (6 lat i 3 miesiące). Z powodu tej drugiej siedzę w domku i tworzę różności, głównie z papieru. Nie mam ulubionej techniki, robię wszystkiego po troszku: origami, kirigami, pop-up, haft matematyczny itp. Długo by wymieniać :papa:
ewalukas

Dołączenie: Śro Mar 03, 2010 10:43 am
Miejscowość: lubelskie

Postprzez Aaerin » Pią Mar 05, 2010 8:41 pm

Czesc :).
Nazywam się Agnieszka i uwielbiam tworzyć cos swojego. Dużo rysuje (w sumie to szkicuje bo nie rozrozniam do konca kolorow i odcienie szarosci jakos bardziej mi pasuja ;)). Od niedawna robię bizuterię. Jestem poczatkujaca ale nie zrazam sie niepowodzeniami.
Jestem oczarowana pracami Silverki i zmotywowana aby posiasc jej wiedze tajemna ;).
Miło mi do was dołączyć. Mam nadzieję, że nie będę sprawiać problemów.
Awatar użytkownika
Aaerin
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Pią Mar 05, 2010 8:30 pm
Miejscowość: Wrocław

Postprzez TuKara » Sob Mar 06, 2010 10:25 am

Rozgoscie sie ,sluchajcie rad i bawcie sie dobrze.
Awatar użytkownika
TuKara
Prawdziwa Craftlady ;)
Prawdziwa Craftlady ;)

Dołączenie: Czw Paź 02, 2008 11:13 pm
Miejscowość: Tunezja
Medale: 2
 (1)  (1)

Postprzez Rosamar » Nie Mar 07, 2010 2:00 pm

Witam wszystkich!
Od jakiegoś czasu czytam sobie to forum i wreszcie zdecydowałam się przedstawić.
Zajmuję się amatorsko wieloma różnymi rzeczami. Interesuje mnie szycie, robienie biżuterii, praca w skórze, i wiele wiele innych rzeczy. Ostatnio zaczęłam zgłębiać (na razie teoretycznie) tematy związane z filcowaniem.
To tyle o mnie.
pozdrawiam
Rosamar
Awatar użytkownika
Rosamar
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Wto Mar 02, 2010 10:53 pm
Miejscowość: 3city

Postprzez nowa12 » Nie Mar 07, 2010 6:02 pm

Bardzo serdecznie witam was wszystkich :> .Też jestem nowa,ale już skorzystałam z waszej pomocy.Już zaczęłam moje dzierganie-tyle że muszę je na trochę odstawić,bo idą święta i molestują mnie o serwetki do koszyczków no i może zrobie jakieś mini koszyczki na ozdobę.Jak się ze wszystkim uporam to wstawię parę fotek z tego co mi powychodziło.Pozdrawiam :papa:
nowa12
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Wto Lut 23, 2010 9:56 am

witam

Postprzez esmolny » Nie Mar 07, 2010 6:28 pm

Witam serdecznie.Pozdrawiam z Łodzi,mam na imię Ela.Od 5 lat interesuje mnie decoupage,ale chce nauczyć coś nowego,myślałam o filcowaniu ...
esmolny

Dołączenie: Nie Mar 07, 2010 5:41 pm

Re: witam

Postprzez esmolny » Nie Mar 07, 2010 7:32 pm

chciałam się witać z Wami,ale oczywiście żle wkleiłam na stronie głównej :evil:
może moderatorki coś zmienią ? bardzo przepraszam,prosta kobita ze mnie!
esmolny

Dołączenie: Nie Mar 07, 2010 5:41 pm

Postprzez KasiaW. » Śro Mar 10, 2010 1:44 pm

Witam serdecznie, jestem z Wadowic mam 26 lat.
Moją pasją od wielu lat jest decoupage, ale czasem robię też coś z biżuterii. Pozdrawiam wszystkich i życzę miłego dnia :)
KasiaW.

Dołączenie: Śro Mar 10, 2010 1:34 pm
Miejscowość: Wadowice

Postprzez Frezja45 » Nie Mar 14, 2010 12:14 am

Witam wszystkich bardzo serdecznie!:)
Pozdrowienia z Łodzi:)
Na forum jestem od dzisiaj :> lubię szydełkować ,haft xxx,frywolitkę,kwiaty z bibuły i mam ogromną chrapkę na filcowanie,lecz muszę to dobrze przemyśleć zanim znów wpadnę po uszy ;) a rodzina wręczy mi :acute: :futbol: będzie mi ciężko bo pokusa jest wielka po obejrzeniu tak pięknych prac za co dziękuję :> :) puki co muszę opanować obsługę komputera :oops: pozdrawiam :) :papa:
Frezja45

Dołączenie: Sob Mar 13, 2010 8:45 pm

Postprzez redwolfka » Wto Mar 16, 2010 2:53 pm

Witam wszystkich serdecznie!!
Wpadłam na to forum przez przypadek i tak zostałam. Lubie szyć (ręcznie średniowieczne ciuszki), haftuję, robię na drutach i szydełku, tkam krajki i czasami produkuje biżuterię. Na inne rzeczy brakuje juz czasu :)
Awatar użytkownika
redwolfka

Dołączenie: Wto Mar 16, 2010 2:41 pm

PoprzedniaNastępna

Powróć do Witamy!!!!

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości