Do tej pory zajmowałam się szydełkowaniem, frywolitkami, nie obcy jest mi haft krzyżykowy i druty, ostatnio miałam okazję poznać technikę decoupage. A na forum trafiłam szukając informacji o filcowaniu. Witam wszystkich serdecznie.
Moderatorzy: sasilla, rozella, Gagu, elenuke, zebrzyca
. Więc cierpliwości,jak już wszystko opanuję,to na pewno będę bardziej aktywna ! 

Bardzo chciałabym poznać Wasze obiektywne zdanie na temat tego co prezentuję na stronie www.frywolitki.karo.la Cieszę się, że znalazłam sie wśród tylu osób cudownie zakręconych!

.
). Od niedawna robię bizuterię. Jestem poczatkujaca ale nie zrazam sie niepowodzeniami.
. 

.Też jestem nowa,ale już skorzystałam z waszej pomocy.Już zaczęłam moje dzierganie-tyle że muszę je na trochę odstawić,bo idą święta i molestują mnie o serwetki do koszyczków no i może zrobie jakieś mini koszyczki na ozdobę.Jak się ze wszystkim uporam to wstawię parę fotek z tego co mi powychodziło.Pozdrawiam 

lubię szydełkować ,haft xxx,frywolitkę,kwiaty z bibuły i mam ogromną chrapkę na filcowanie,lecz muszę to dobrze przemyśleć zanim znów wpadnę po uszy
a rodzina wręczy mi
będzie mi ciężko bo pokusa jest wielka po obejrzeniu tak pięknych prac za co dziękuję
puki co muszę opanować obsługę komputera
pozdrawiam

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości