przez RedHotChiliPepers » Śro Kwi 07, 2010 9:42 pm
Cześć!
Strasznie się cieszę, że napotkałam na adres tego forum na stronie zapewne bardzo lubianej tu Oli Smith. Przy okazji chciałam ci podziękować za prowadzenie tak wspaniałego bloga, który natchnął mnie do spróbowania swoich sił w filcowaniu. Na razie jestem na etapie czekania na wełenki i igiełki, ale już niedługo zaczną się tym bawić. Nie udało mi się jednak wytrzymać z zalogowaniem się na forum, tak strasznie mnie wciągnął ten temat.
Oprócz tego potrafię robić na szydełku, choć lepiej mi idzie na drutach, jako 7 letnia dziewczyna zaczynałam się bawić z szyciem prostych zabawek. Moją ulubioną był mały piesek z wiszącymi łapkami z materiału w biedronki ze starych zasłonek ;D Bawiłam się także z różnorakimi masami plastycznymi oraz z muliną zarówno wyszywając jak i przez kilka lat tworząc bransoletki.
Dodatkowo zwariowałam na punkcie gryzoni, mam w domu nie małą hodowle różnych gryzoni. Do moich szczególnych ulubieńców należą szynszyl - Kacper Koszatkiczki - Panny A – Azalia, Adela, Antosia oraz niepozorna przybłęda Sheba, która jest szczurem.
Mam nadzieje, że atmosfera na tym forum jest równie ciepła jak w grupie najlepszych przyjaciół oraz, że przyjmiecie mnie do swojego grona uczac jak tworzyć podobne cuda do waszych.
RedHotek ;D