Witamy!!! (się)

Poznajmy się, spotkajmy się!!!

Moderatorzy: sasilla, rozella, Gagu, elenuke, zebrzyca

Witam serdecznie

Postprzez *pelasia* » Wto Kwi 20, 2010 12:53 pm

Witam Wszystkich bardzo serdecznie.Moje zainteresowania to od 3lat hat krzyzykowy,a od nie pamietam kiedy szydelko.Moim marzenie jest nauczyc sie frywolitki. :papa: :papa: :papa:
*pelasia*

Dołączenie: Wto Kwi 20, 2010 12:45 pm

Reklama
Uzależniona Craftlady ;)
Uzależniona Craftlady ;)

Re: Witamy!!! (się)

Postprzez tiruriru » Śro Kwi 21, 2010 10:55 am

Hej dziewczyny :)

Trafiłam na forum przypadkiem jeszcze w grudniu, kiedy szukałam wzorów na poduszeczki na igły i od tego czasu jakoś tak zaglądam :). No i postanowiłam się zarejestrować, no bo co tak będę tylko stała i z boku patrzyła :).
Moja craftowa przygoda zaczęła się od koralików już jakiś czas temu, ale ostatnio wzięłam się też za inne rękodzielnicze cudaki, zwłaszcza że mam teraz dużo czasu ;) chociaż podobno jak ktoś bierze się za wszystko to tak, jakby nie brał się za nic.

No to tyle. Mam nadzieję, że się zadomowię, bo tak tu u was sympatycznie ;)
tiruriru
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Śro Kwi 21, 2010 10:34 am

Postprzez Keriste » Śro Kwi 21, 2010 12:15 pm

To ja tez się przywitam :)

Moja przygoda zaczęła się od podglądania babci robiącej obrusy, sama coś wtedy próbowałam, ale nie zbyt mi to wychodziło ;) Później na strychu znalazłam koraliki mojej prababci, która wyszywała gorsety góralskie. Zaczęłam nawlekać je na nitki, później zaczęłam robić kolczyki (jakieś 5 lat temu). Poza tym ostatnio zaczęłam filcować na mokro ( planuje zakupić igły i spróbować na sucho), powoli ogarniam decoupage- póki co zrobiłam kolczyki i wisiorek tą techniką, a no i bardzo chciałabym się nauczyć robić kolczyki wire wrapping- zobaczymy co z tego wyjdzie :)

Póki co będę się pewnie przyglądać wątkom, może jak się odważę ( i będę mieć sprawny aparat) wrzucę jakieś moje prace :)

Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Keriste

Dołączenie: Nie Kwi 18, 2010 4:43 pm
Miejscowość: Wrocław

Postprzez CzerwoneTrampki » Sob Kwi 24, 2010 5:11 pm

No, to CzerwoneTrampki też się przywita.

Witam się.

Z rękodzieła zajmuję się koralikami i zaczynam filcować (póki co), ale wsiąkam w każde cudo jakie widzę i już widzę, że podoba mi się scrapowanie i lepienie z masy papierowej.

Pozdrawiam
CT
Awatar użytkownika
CzerwoneTrampki

Dołączenie: Czw Kwi 22, 2010 6:32 pm
Miejscowość: Poznań/Przedpiekle

Postprzez Kurczak » Sob Kwi 24, 2010 5:31 pm

serdecznie witam ;)
Awatar użytkownika
Kurczak
Początkująca Craftlady ;)
Początkująca Craftlady ;)

Dołączenie: Wto Mar 17, 2009 9:26 pm
Miejscowość: Wałbrzych

Postprzez Martafe » Nie Kwi 25, 2010 4:22 pm

Witam!

Jestem studentką Grafiki na ASP w Krakowie, obecnie zajmuję się tworzeniem biżuterii z koralików, na szydełku i wszelkimiwłasnymi technikami. Ogólnie interesuje mnie wszystko co zobaczę, a co tyczy się sztuki:)

Mam nadzieję, że będę tu mile widzianym towarzyszem:)

Pozdrawiam wszystkich
Awatar użytkownika
Martafe

Dołączenie: Nie Kwi 25, 2010 4:11 pm
Miejscowość: Lublin/Kraków

Postprzez Agnieszka28 » Czw Kwi 29, 2010 8:43 pm

Witam i ja
Mam na imię Agnieszka, mam dwoje dzieci, nie pracuje zawodowo więc sobie "dziubam".
Koraliki, biżuteria, szydełko, kartki i takie tam :oops: a ostatnio zobaczyłam frywolitki :cool: i tym tropem trafiłam tutaj.
Zaopatrzyłam się w czułenka, kilka kordonków a teraz podglądając Was próbuje choć troszkę opanować tę sztukę.

pozdrawiam wszystkich i zabieram się do pracy :)
Agnieszka28

Dołączenie: Nie Mar 14, 2010 9:10 pm

Postprzez Natolin » Pon Maj 03, 2010 12:55 am

To i ja się przywitam :) Podglądam Was już od jakiegoś czasu :) i wreszcie postanowiłam się ujawnić... Widzę tutaj wiele "znajomych" osóbek - bardzo mnie to cieszy, bo większość z nich to moje inspiratorki. A ja właśnie po inspiracje tu przychodzę :))

zapraszam póki co do siebie: http://www.natolinek.blogspot.com

pozdrawiam serdecznie!!
Awatar użytkownika
Natolin

Dołączenie: Śro Mar 24, 2010 11:24 pm
Miejscowość: Warszawa

Postprzez Doti80 » Śro Maj 05, 2010 12:19 pm

A ja witam wszystkie niewitane :) Rozgośćcie się u nas i pokazujcie swoje dzieła :) Zapraszamy :)
Image
Image
Image
Awatar użytkownika
Doti80
Craftlady moderatorka ;)
Craftlady moderatorka ;)

Dołączenie: Wto Mar 11, 2008 2:19 pm
Miejscowość: Bytom

Postprzez kicia » Śro Maj 05, 2010 1:17 pm

Witam :) Jestem nowa :D Justyna mi na imię i tworzę z filcu i fimo :) Mam nadzieję,że się wam spodobam :D
kicia

Dołączenie: Śro Maj 05, 2010 1:16 pm

Postprzez chabersztyna » Śro Maj 05, 2010 1:44 pm

Pozwólcie zatem, że ja też się zintegruję z wami, Craftlejdiskami. :D Witam i mam nadzieję, że zostanę na dłużej ;).
chabersztyna
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Śro Maj 05, 2010 1:41 pm

Postprzez Otwarta » Nie Maj 09, 2010 7:09 pm

To i ja się przywitam ;) Karolina z lubelszczyzny się kłania. :D Coś o mnie ? Tańczę, robię zdjęcia i produkuję biżuterię, o ile można tak nazwać moje twory :oops: Pozdrawiam.
Otwarta

Dołączenie: Nie Maj 09, 2010 7:01 pm

Postprzez sewa » Śro Maj 12, 2010 10:09 am

Kilkanascie minut temu odkrylam stronke, kilka minut temu zarejestrowalam sie i spiesze przywitac sie z Wami :)
Mam na imie Ewa, dolnoslazaczka.
Lubie probowac wiele roznych technik i dzialam , szkoda, ze doba nie ma przynajmniej 48 godzin ;)
Jak zapoznam sie z tym forum dokladnie, podzialam tu aktywnie.
Pozdrawiam cieplo wszystkie forumowiczki i zycze milego dnia i tworzenia.
sewa

Dołączenie: Śro Maj 12, 2010 9:55 am

Postprzez Axela » Sob Maj 15, 2010 9:37 am

Witam od jakiegos czasu przegladam wasze forum i w koncu postanowilam sie zalogowac :yu:
mam 23 latka jestem matka 2 letniej cudownej corci od kad pamietam lubilam w czyms "grzebac" ostatnio zainteresowal mnie filc zobaczymy co z tego wyjdzie :ufff:
Axela
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Sob Maj 15, 2010 8:56 am

Postprzez alucca » Śro Maj 19, 2010 10:35 am

Nie wiem czy ktokolwiek czyta ten wątek, ale jak obyczaj każe, przywitam się i ja. :cool:
Trafiłam tu szukając informacji o filcowaniu, a zostanę zauroczona waszymi pracami i marząca o osiągnięciu chociaż ułamka tych umiejętności.
Niedawno zaczęłam przygodę z robieniem ceramiki, biżuterii i filcowaniem. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
alucca
Nie pisząca lady ;)
Nie pisząca lady ;)

Dołączenie: Nie Kwi 11, 2010 8:21 am

PoprzedniaNastępna

Powróć do Witamy!!!!

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości